Nejste přihlášen/a.
Mám rok a půl starý notebook.Neustále ho mám na stole zapojený v zásuvce...ted jsem zjistila,že když odpojím kabel tak mi baterka vydrží okolo 6 minut! Co s tím?
Jak píše jofa - i když jedu většinou na síť, tak ho jednou za týden nechám jet na baterku až do vybití, t.j. než usne. Tím se baterka udrží v kondici.
Ano,toto jsem slyšela už od více lidí,ale já mám notebook poprvé a protože jsem to ze začátku nevěděla,tak jsem to nedělala...myslíte tedy,že už je pozdě? nebo se má baterka-notebook vzchopí? Jde popřípadě nějak dokoupit baterku novou?
Je to jako s telefonem,taky ho nemáte permanentně v nabíječce i s baterkou,bud používejte jedno nebo druhé,takhle jste baterku zničila Chce to novou a být k ní ohleduplnější,když je komp v elektrice tak vyndat baterii,tu používat do úplného vybití,nabít jí a bud vyndat nebo znovu použít...
Není pravda, že ji musí vyndat. Baterie se po dobytí sama elektronicky vypne od dobíjení a nic ji nehrozí. Jenom se často musí notebook projet na baterie. Mám Acer 2 roky a baterii jsem za celou dobu nevyndal a funguje dodnes.
Já mám svůj notas skoro tři roky,koupila jsem si ho stejně s kámoškou,taky oba od Acer...ona ho tam nechávala stejně jako slečna,já to zkoušela tak,jak jsem v odpovědi popsala.Kámošce baterie po roce odešla,stejně jako slečně vydržela sotva pár minut.Já ji mám dodnes a z původních dvou hodin výdrže ji ted používám hodinu a třičtvrtě,tak nevím,třeba je to různé u různých notebooků ale to at už každý posoudí sám
Pokud necháte baterii půl roku odstavenou, tak není divu, že není v pořádku. Jak jsem psal. Adaptér občas odpojit a projet noťas na baterie. Baterie se totálně nevybije. Elektronika to pohlídá a notebook včas vypne.
doplněno 15.09.10 19:50:Ještě doplním, že to bych se z toho musel zbláznit, kdybych to měl neustále odpojovat a zase dávat dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.