Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout ukolébavky pro mimi

Od: luluuu* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

prosím o radu, nevíte někdo, kde by byly možné na internetu stáhnout ukolébavky pro miminko? Nedaří se mi nic najít. Moc děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

no na netu je jich mnoho, nebudu ted psat kde, je jich mnoho .. ALE ... . Ale neni jednodušší tu chvilku s usinajícím miminkem posedět a něco mu zabroukat. nemusí to mít hluboký smysl ani to být jako operní arie. Stačí opakovat par slov, jeho jméno, slova jako hajej, maminka, tatínek, děťátko ... ono se mu to vryje do paměti, váš hlas a vše co pak bude mít ve vzpomínkách. Na nějaké MP3 se mu moc vzpomínat nebude. Ono taky u něj nemusíte sedět, stačí jej mít nedaleko sebe, a třeba dělat nádobí, nebo šít a u toho pospěvovat ukolébavku. Dětátko vám bude vděčné . ..

doplněno 15.09.10 18:08:

ani se nenadějete a čas miminka bude pryč, přijde batole,a vy budete vzpomínat, jaké to bylo, když dítěti bude 8 let, a vy jste s ním mohla v klidu někde sedět v zavinovačce a chvilku zpívat ...

luluuu*
hodnocení

Ahoj,

díky za odpověď.Občas malému zpívám jako houpy, houpy a nebo i to hajej, dadej..ale v poslední době se nám špatně usíná, tak jsem chtěla vyzkoušet něco jiného. Samozřejmě se svým miminkem trávím co nejvíce času, je pro mě na prvním místě, ale jak jsem již řekla, chtěla jsem zkusit něco jiného..

pepane*
hodnocení

0x

mp3hits.cz/...

doplněno 15.09.10 18:02:

emimino.cz/...

luluuu*
16.09.10 23:01
hodnocení

Děkuji :)

marenka*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat tady. uzlicek.cz/...

luluuu*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]