Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava obrázku

Od: hpc* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mohl by mi prosím někdo poradit? Pokusím se popsat o co mi jde ;)

Jak si stáhnu do pc mapu z internetu a dám jí do malování abych v ní mohla dělat úpravy? Vyznačit trasu a přidat nějaký popisek? Nebo když bych chtěla třeba udělat návod a dostat do malování lištu z poraďte jak je tam seznam rubrik, vnitřní pošta atd.? Nevím*nevi*, jak přesně popsat o co mi jde, tak to snad někdo pochopí a pomůže mi. Děkuju moc;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Požadovaný obrázek si uložte na plochu, a otevřete ho v malování.

V menu pod "obrázek" odškrtněte kreslit neprůhledně.

Potá si už stačí vybrat barvu, a můžete psát či malovat jak se Vám zlíbí.

Pokud chcete do obrázku vložit další obrázek, otevřete si ho také v malování, vyberte si určitou část, dejte kopírovat, a dejte vložit u obrázku, do kterého to chcete vložit.

hpc*
hodnocení

Děkuju za pomoc*palec* a nevíte ještě jak do malování dostanu program, který mám otevřený na ploše?Přihlašovací stránku do programu?

marenka*

Zmáčněte klávesu Print Screen Sys Rq, pak otevřete malování a zmáčkněte Ctrl V

hpc*
hodnocení

Děkuju, děkuju, děkuju!*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]