Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a hned k problému : ověřoval jsem zabezpečení notebooku a v Ovládacích panelech kliknutím na WD vyskočilo upozornění : Program WD je vypnutý Tak zde dle doporučení kliknu na : zapněte a spusťte program WD. Na to klikám pořád dokola a ani se to nehne.
Poradí mě někdo detailnější postup, jak to opravit? Děkuji za ochotu.
Ve Vistách, centrum zabezpečení při kliku na WD říká, co se má dělat. Ale je nutný? Já ho vyhodil, dát něco jiného.
No já ho taky nepoužívám, nikdy mi nic nenašel, podle mne program k ničemu. Používám Eset a SuperAntispyware a jsem spokojená, občas preventivní kontroly s MalwareBytes Antimalware a nemám problém
Tak o nic nejde, ne? A byly s ním problémy při instalaci programů. Vyzkoušet třeba i Essentials MS. A být bdělá a ostražitá!
Díky za radu a teď ještě kde lze ty tvoje stáhnout?
To je reakce na radu sondaw®!
Jen mě jde o to kde stáhnu Eset a SuperAntispyware . Díky
To je reakce na radu sondaw®!
Jen mě jde o to kde stáhnu Eset a SuperAntispyware . Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.