Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir?

Od: strejc® odpovědí: 8 změna:

Tož, ogaři, ukážte sa..*smich*

Mám-li MWSOEMON.EXE*nevi* jsem blízek smrti?

Nebo ADWARE GENERIC.QBV*nevi* Cosi není úplně OK... Tož rádci, raďte, lebo ňa nebude... áaale, ne že ňa necháte zdychnuť...*plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ale, ale, Strejc je infekční :). Co takhle trochu potrápit net.
www.neuber.com/taskmanager/process/mwsoemon.exe.html
Tady o tom máš celé pojednání.
To druhé mi nic neříká.
Jinak klasika projeď si to antivirem a programem na spyware.
Tož a už sa neboj. Šak mi ťa tu vyléčime chachare.
hodnocení

spider Huž je to OK. Nějak se to vyřešilo samo *smich* (mám AVG 7.1 a ještě něco, nerozumím tomu) a tak je po starostech. Každopádně děkuji za snahu. S tím chacharem jsi si to trochu popletl, do toho mi chybí ještě tak 80 kiláků. Jak jsem již v minulosti zmiňoval, jsem sídlem ve Valašském království, to je poněkud jižněji *smich* Hezkej den*smich*
Heh já bych tomu AVG moc nevěřil. Projel bych to nástrojema jak řikáme se Spiderem pořád (spybot,adaware,trojanhunter atd) a pak bych věřil tomu že je to OK. Vtip s těmahle breberkama je takový že je většinou antivirák nedetekuje
hodnocení

Já tomu vůbec nerozumím (PC), v tomto směru jsem tvrdý konzument. *smich* Spybot-Search+Destroy, adaware, NOD32 a ještě něco tu mám. Asi něco proti trojanům taky, protože mě to kdysi oznámilo napadení a hned zas vyléčení. Zkusím to najít, tehdy jsem sejmul obrazovku, abych se optal, ale stejně jako nyní, než jsem se stačil něco dozvědět, samo se vyřešilo. *smich* Dík za ochotu.:)

Ale pozor teď trošku mimo téma...antiviry nesmí běžet rezidentně 2 najednou (nod32+AVG),dělalo by to bordel...já jen že jsem si všiml dvou různých antivirů.

Jinak podud je to prográmkama projeto tak je to v poho...

hodnocení

Pokud vím, NOD32 běží permanentně a šacuje vše co ke mě dochází. AVG prověřuje PC každý den od osmi hodin (netuším jak dlouho to trvá) a pak mi podá informaci o eventuálních nálezech, pokud vím, sám se nějak aktualizuje, ale kdy to činí netuším. Jen mi to potvrdí, pokud se ho zeptám. Ještě jednou dík za ochotu :)
Jestli chceš to smetí z netu ješte trochu omezit, tak doporučuji Personal Firewall od Keria (Sunbelt). Dá se pustit jak v módu pro začátečníky, tak i pro zkušenější uživatele.
Pokud to nemáš zakázané, tak AVG běží neustále na pozadí PC jako rezidentní štít. Když se tedy například dostaneš do složky s napadeným souborem tak ti dá vědět.
Dva antiviry ale nedávají dvojnásobnou jistotu. Stačí jeden. U programů na spyware jich však více doporučuji.
Já dávám každému jako firewall Zone alarm free a řekl bych OK, jako antivir avast na breberky hlavně adaware+spybot a zatim jsou v pohodě.
Jinak nejenže 2 antiviry nejsou dvojnásobná bezpečnost ale lépeřečeno velké problémy...počítač se může sekat či jiné nepěkné věci provádět :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]