Nejste přihlášen/a.
U nooteboku Asus se mi najednou přestala nabíjet baterie, vše fungovalo dobře, potom PC nebyl asi 3 týdny používán a po zapnutí se baterie nedala dobít. Můžete mi poradit prosím?
1.Odešla nabíječka.(Změřit zda je funkční).
2.Odešla baterie.(Koupit novou).
Pokud je notebook v záruce reklamovat.
Pokud notebook funguje s adaptérem( nabiječka pro baterii+zdroj pro notebook) tak je v pořádku. Kontrolka nabijení na NB svítí nebo nikoliv?
doplněno 14.09.10 07:52:Doplňuji. V pořádku adaptér.
Tak to bude baterie KO. Mě jako první odesel zdroj, takže jsem kupoval nový a teď odešla baterie, takže jedu jenom v zásuvce. Když vytáhneš baterii a necháš notebook zapojen v síti a pojede, máš jistotu že zdroj je v pořádku a baterie je v háji. Mě baterka ukazuje taky 0%, občas se rozhýbe taková ta šipka nabíjení a pak se po třech průjezdech zase zastaví. Před chvíli jsem se díval kolik stojí nová a docela slušných 1.600 Kč
Asi to tak bude, že je baterie pryč. Jak dlouho jste ji měla? Pokuď jste používala notebook jen na síť, chtělo to občas jen na baterie. Ale to jste předpokládám často dělala. Baterii vyndat a nechat pro jistotu změřit u odborníka jestli je opravdu pryč. Může byt i závada v elektronice notebooku.
Kdo mi dokáže zjistit, jestli je v háji baterie? A jak?
Já měl spíše opačný problém. Občas jsem jel na baterii, ale většinu jsem byl v síti. Jen jsem nevyndával baterii a ta po roce a půl umřela. Měl jsem ji vyndávat. Jinak se mi hodně líbí kamarádovo Lenovo. Tam se baterie začne nabíjet až když klesne pod...80% myslím. Takže se zbytečně nenabíjí jako u mého HP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.