Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s problémem který se mi dnes vyskytl s počítačem..
Měl jsem sestavu AMD Athlon 3000+ 1.8Ghz, 3GBRam a nVidia 8600GT...Zkusil jsem si nainstalovat Mafii 2 a hra šla velmi těžce, ani se tak nesekala, jak spíš zpomaleně a nehratelně...Bylo mi tady i na jiných serverech poraděno, nový lepší procesor, který mi jinak docela slušnou sestavu brzdí...
Dnes jsem byl koupit nový procesor a to AMD Phenom 3.1GHZ dvoujádro...V obchodě mi to i namontovali...Ale např. hra Mafia 2 na které PC momentálně testuju je stejná, ne-li ještě horší, ve hře dokonce vypadly některé zvuky (výstřely atd) a počítač hodně ale hodně hučí...Stačí ho jen trochu zatížit a má zvuk jako cirkula...Teplota podle programu CPUID hardware monitor kolem 44 stupnu max 54 procesoru, grafika má 70-80 stupnu...
Můžete mi někdo poradit, opravdu budu vděčný díky moc
Zvuky ve hře byly jiný problém, vyřešeno, ale ty otáčky větráku na CPU jsou strašné, v BIOSU mi to ukazuje kolem 5000 a teplotu v BIOSU CPU kolem 65, takže ten program ukazoval méně...
treba kdyz das jiny CPU ,ALE stejny chlazeni te nenapadne ,ze nemusi uchladit? Spis me napada kdyz ti ho tam davali ,ze ti nic nerekli. To chlazeni je jaky?
Chlazení bylo součástí nového procesoru...Tím to nebude...A větrákem hlasitým taky ne, jede to v pohodě v XPčkách...Zapnu Mafii 2 rozjede se to na 5000 otáček, kravál...A když hru vypnu a najedu zpět do XP pořád to řve...
Ahoj lidi. Nevíte někdo jestli má střídání ročního období vliv na teplotu mého cpu?Mám procesor Intel Celeron D320 2.4GHz ,512 Mb DDR SDRAM , Grafika : integrovaná , Základní deska : ASRock P4i45GV.Mám takový pocit že ano.Přes léto jsem měl teplotu cpu cca 48°C a teď v zimě mám "jen" 38°C?
nejde o roční období, ale o okolní teplotu. To snad každý pochopí. Víc je zbytečné o tom psát ,budˇ rád za ty nízke teploty. Měj se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.