Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat,co je nejlepší na přehrávání hudby? Ipod , mp4 , mp3?
A kolik místa se vejde na Ipod.
Děkuju
Ipody majírůné velikosti paměti, nelze říctkolik má místa. - podle toho s jak velkou pamětí jej koupíte, stejny jako PC! 8GB, 32GB, 64GB, 160GB a pododbně.
doplněno 13.09.10 19:40:já měl nokii 62cosi, přikoupil jsem k tomu 1GB paměťovku a byla MP3ka vč rádia jak vymalovaná. Byl jsem spokojenej, akorát to chtělo mít v záloze náhr. baterku a pak už fakt nebyl problém. Memory card stála cca 600 a baterie cca 300. Takže suma je 900 a bylo vystaráno. MP3ka i Ipod je marketongová módní nesmyslná záležitost. PC taky kupujete jeden na ne dva každý na něco jiného, ale v zásadě podobného. Promiňte mi, jsem moc pragmatik.
A co se přehrávače týká, je to jako se vším ostatním, každý bude preferovat ten, který jemu vyhovuje a který hlavně funguje. Já třeba nedám dopustit na KMPlayer, který používám už několik let a ještě se mi nestalo (zatím), aby mi něco nepřehrál. Je free a v češtině, skinovatelný, má vlastní kodeky
Sondaw,tazatel(ka) se ptá na přehrávač jako na "přístroj" nikoliv na program.Podle mě rozdíl mezi kvalitou přehrávaní hudby mezi výše zmiňovanými přehrávači ani nepoznáš,kup si takový,který se ti bude líbít a bude mít dostatek paměti.Jen tak pro ukázku když budeš mít přehrávač co bude mít 1GB paměti a písnička dejme tomu 5MB tak se ti na něj vleze cca 200 písniček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.