Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace AVG 8.5 Anti-Virus OEM

Od: penti* odpovědí: 4 změna:

Poradí mi někdo, kdo má zkušenosti s notebookem Extensa 5635Z-jak opět nainstalovat AVG 8.5.Při zakoupení notebooku mi AVG nainstalovali v prodejně.Protože bych se chtěl už konečně to taky naučit, prosím čtenáře o radu.Vím , že je to na DVD,ale jak postupovat,abych vše nezkazil to zatím nevím.Děkuji za radu.-penti-

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono taky záleží zda chceš free nebo placenou verzi. Pokud placenou tak prodlouž/zaplať licenci a dostaneš seriové číslo. Free nevim zda se musí prodlužovat jako u avastu, ale jinak ji jen stáhneš ze stránek avg.com/... a naistaluješ- defakto jen proklikáš instalaci

penti*
hodnocení

děkuji za informace , neumím rozlišit co je pro notebook lepší, zda free, nebo placená.Měl jsem zatím jen placenou, kde mi nabídli její prodloužení, ale protože to neumím ,tak jsem to odmítl. penti-

avg.com/... poslední otázka je krok za krokem vložení licence.
Pokud nechcete platit tak avg odinstalujte a naistalujte avg free nebo avast home. Oba jsou zdarma, druhý je za registraci vždy na cca rok. Na instalaci nic neni, jen odklepat

celp*
hodnocení

0x

Proč znova instalovat?AVG se z notebooku samo nevytratilo.prodlužte si licenci na 12 nebo 24 měsíců.Po zaplacení požadované částky Vám přijde e-mailem nové lic. číslo to vložíte do programu a jedete dál.Pravděpodobně budete upgradovat na 9.0.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]