Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, kdo má zkušenosti s notebookem Extensa 5635Z-jak opět nainstalovat AVG 8.5.Při zakoupení notebooku mi AVG nainstalovali v prodejně.Protože bych se chtěl už konečně to taky naučit, prosím čtenáře o radu.Vím , že je to na DVD,ale jak postupovat,abych vše nezkazil to zatím nevím.Děkuji za radu.-penti-
Ono taky záleží zda chceš free nebo placenou verzi. Pokud placenou tak prodlouž/zaplať licenci a dostaneš seriové číslo. Free nevim zda se musí prodlužovat jako u avastu, ale jinak ji jen stáhneš ze stránek avg.com/... a naistaluješ- defakto jen proklikáš instalaci
děkuji za informace , neumím rozlišit co je pro notebook lepší, zda free, nebo placená.Měl jsem zatím jen placenou, kde mi nabídli její prodloužení, ale protože to neumím ,tak jsem to odmítl. penti-
avg.com/... poslední otázka je krok za krokem vložení licence.
Pokud nechcete platit tak avg odinstalujte a naistalujte avg free nebo avast home. Oba jsou zdarma, druhý je za registraci vždy na cca rok. Na instalaci nic neni, jen odklepat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.