Nejste přihlášen/a.
Po vypršení platnosti antivirového programu Norton jsem ho už neprodloužil a od té doby mi každý den na počítači vyskočí hláška: Odběr vypršel...blá blá blá ... obnovte si nyní blá blá blá...vyberte jednu z následujících možností: obnovit nyní (doporučeno) / upozornit později. Tohle okno se mi objeví kdykoliv, třeba i při sledování filmu, takže je to dost nepříjemné. Máte nápad jak se toho zbavit, jak PC odvirovat od Norton AntiVirus?
2x
a co ho odinstalovat? když vypršela doba planosti, tak vás to prostě upozorňuje .. odinstalovat a nainstalovat antivirus jiný (když nechcete tenhle)
0x
Já nevím, jak moc jste zdatný v PC, ale určitě se budete muset podívat do registrů i po odinstalaci. ![]()
marenka__jak to myslíte? Teď jsem program Norton AntiVirus smáznul z PC, tak odkud by mi teda pořád chodila ta upozornění?
Program nemůžeš jen smáznout, je potřeba klasická odinstalace a nejlepší je použít nástroj k tomu určený Norton Removal Tool
Stažení zde.
Upozornění: nástroj odstraní všechny součásti verzí Norton 2008/2007/2006/2005/2004/2003 a Norton 360
- po stažení uložit nástroj na plochu a dvojklikem na ikonu Norton Removal tool spustit. Během operace může být PC několikrát restartován
Před vlastním použitím nástroje je doporučeno vyčistit dočasné soubory, vyčisti PC např. programem CCleaner
0x
Doporučuji stáhnout a nainstalovat Revo Uninstaller a přes něj Nortona odinstalujte. Pak není na škodu stáhnout a nainstalovat CCleaner a projet s ním počítač (pro jistotu).
Buďto Nortona kupte nebo nainstalujte jiný antivirový program.
Osobně mohu doporučit avast! v případě, že se rozhodnete Nortona odinstalovat. avast! je v češtině, je zdarma, není moc náročný na systém a je velmi kvalitní.
Pak nesmíte zapomentou také na antispyware, z osobních zkušeností můžu doporučit Spybot Search & Destroy. Opět, je zdarma, česky a poměrně kvalitní.
A také nesmíte zapomenout na firewall. Osobně mohu doporučit Sunbelt Personal Firewall. Zase, je česky, zdarma a je i docela kvalitní. Jak správně Sunbelt Personal Firewall (dříve jmenovaný Kerio Personal Firewall) nastavit, najdete zde → emag.cz/...
Revo je jistě k odinstalaci velice dobrý, ale pro člověka, který si není až tak jistý co smazat a co ne, tak při odstraňování zbytkových souborů v registru může smazat i něco, co nechce.
Nechápu, proč nepoužít k odinstalaci nástroj, který k programu vydává přímo výrobce a který mu odinstaluje komplet celý program
Tak třeba odinstalační nástroj pro avast! je skvělý. Ale odinstalační nástroj pro Nero stejně nechal nějkaý stopy a bordel v počítači. Tak nevím, já radím použít buď nástroj pro odinstalaci programu od jeho výrobce a pak raději pro jistotu projet počítač CCleanerem a nebo použít Revo Uninstaller a odinstalovat přes něj. Ale sondaw, máš pravdu, ne příliš zběhlý uživatel počítače by mohl udělat v systému trošku divočinu. Dám ti bodíka za upozornění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.