Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak instalovat bezdrátovou myš

Od: ursula* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Mám starší notebook,chtěla bych si koupit bezdrátovou myš.Ovšem jelikož nejsem počítačový znalec bojím se,že nebudu vědět jak instalovat bezdrátovou myš.Než si ji koupím,tak se radějinejdříve ptám Vás zkušených,je s tím nějaký problém?Nebo jen zasunu a "jedu"?Prosím nesmějte se mi, v době mého mládí měly počítače velikost místnosti,ve školách se samozřejmě o nich nikdo ic nedověděl a to co dnes vědí děti na 1.stupni ZŠ ohledně pc je pro mne španělskou vesnicí...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Bezdrátové myši mají takový USB přijímač (to je takový samostatný čudlík), který se zasouvá do USB konektoru na notebooku či PC. Myslím, že instalaci není nijak nutno provádět. Pokud by instalace myši byla nutná, tak většinou mají v balení disketu pro instalaci. Tuším však, že většina myší je typu plug-and-play (jako že se zapojí a ona se tak nějak instaluje sama). U myší bezdrátových jsou nutné baterie, bez nich by to asi se použít nedalo, tak pozor, aby se Vám při instalaci nestalo, že USB zapojíte do notebooku, ale myška stejně nepojede. Já to píši tak jako polopatisticky, možná se Vám ještě ozve někdo, kdo je odborník na PC.

doplněno 13.09.10 11:10:

... opravuji - pro případnou instalaci myši by nebyla diskety, nýbrž CD.

ursula*
hodnocení

Děkuji.Polopoticky = přesně pro mne pokud jde o pc.Takže pokud tam budou baterie,zasunu a pojedu.Snad tam nebude to cd.No při nejhorším zainteresuju(donutím) syna.Dík.

hodnocení

0x

Strčíte do pc příjmač, dáte do myši baterky, zapnete, na pc by mělo dojít k instalaci, pokud myš nepůjde tak bude mít myš a vysílač tlačítko pro spárování, zmáčknout tedy na vysílači pak druhé na myši a počkat a měla by se hýbat. Ovladačeˇse softwarem od výrobce můžete a nemusíte instalovat. U Logitechu, microsoftu a jiných kvalitních je to vaše plus (info o baterkách, lepší nastavení atd). Soft si naistaluješ z cd nebo z webu výrobce. Diskety u myši asi už nenajdeš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]