Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Sem opět zde s problémem. Najednou sem si všiml že mi na Gůglu Chrom na konci adresního (nebo jak se jmenuje) řádku, zmizela šipéčka na kterou se kliká když chci hledat nebo aktualizovat. Nacházela se mezi hvězdičkou pro přidávání do záložek a foťáčkem pro Webpage Screenshot.
Takhle to vypadá teď :
Luisi, já tam taky šipku nemám, nepotřebuju ji. Aktualizuju tím kolečkem se šipečkou před řádkem, stránku do záložek přidávám klikem na hvězdičku na konci řádku.
Jde o to, že kvůli hledání šipečky si rozkopeš něco, co ti funguje. Vykašli se na ní, nebo budeš řešit mnohem víc problémů, ale fakt. Nemyslím to zle. Je možné, že zmizela po nějaké aktualizaci, protože tu její funkci prohlížeč už umí sám, nebo jiným způsobem. Třeba v Mozzile, až teď vyjde její další verze, tak bude vypadat úplně jinak, než teď. Taky to nikdo řešit nebude.
doplněno 12.09.10 19:05: Wau, tak to jsem tipla OD BOKU celkem dobře.
Luisi, vyřešeno.
Vsadím se, že jste v poslední době Chrome aktualizoval, že?
Zmizelo tlačítko Přejít, po zadání adresy si musíte vystačit s klávesou Enter, coby potvrzovacím tlačítkem
doplněno 12.09.10 19:05:Musel by jste jedině přejít na starší verzi, aby se tam zase ukázala, a zakázat aktualizace, ale proč, nechte to jak to je, zvyknete si.
Mě šlo spíš o to že sem kliknul na ten adresní řádek, vymazal text, napsal jinou stránku a klikl na šipéčku a stránku to našlo. Teď to bohužel musím zdlouhavě dělat tak že nejdřív Gůgl a potom zadat do vyhledávače a pak mi to teprvá nabídne nabídky. Je to zbytečně zdlouhavý.
A takhle to vypadalo předtím :
doplněno 12.09.10 17:17:Tady si toho zaškrtnutýho červeně nevšímejte, nemá s mým problémem nic společnýho.
Já jenom abych zase něco nezkonil a nenapáchal víc škody než je teď. Však víte jak to se mnou je.
A není někde v programech něco jako Babyloon Toolbar?
doplněno 12.09.10 18:19:Ono to vypadá, že jste něco stáhnul, a změnilo to domovskou stránku, klidně si ji změňte.
V přidat nebo odebrat programy se slovo Babylon nevyskytuje.
Jak to mám změnit?.?.?
doplněno 12.09.10 18:23:Já věděl že budou problémy. Já je prostě přitahuju.
Vpravo klikněte na ten klíč a možnosti, tam to je.
doplněno 12.09.10 18:29:Nestahoval jste dnes nějaký doplněk?
To bych se z toho ...
doplněno 12.09.10 18:33:Co to je?.?.? Já vůbec nevím kde sem k tomu zase přišel.
Luisi a chybí to v nějaké práci? Zhoršilo se něco? Nejde ti něco? Vždyť jsme ti říkali, že to je aktualizací. Když to vysvětlím na příkladu, tak - káva s mlékem je v podavači udělaná tak, že si dáš z jedné nádobky kávu, pak z druhé nádobky mléko a pak z třetí nádobky cukr. Jenže to pár lidem vadí, že to je zdlouhavé a někdo vymyslí to, že může ty tři věci smíchat. Když to někdo zrealizuje, tak pak bude v podavači jen jedna nádobka se směsí všeho.
Nevšímej si toho.
Už sem to tady popisoval. Zdá se ale že možnosti který byly v tom čtverečku, se asi přesunuly do nástrojů který se přejmenovaly na Přizpůsobení a ovládání Gůgl Chrom.
doplněno 14.09.10 16:26:Budu si muset zvyknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.