Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace web kamery

Od: evunka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo nevíte jak správně nainstalovat web kameru e- Messenger 112,mam os XP, zkousela jsem ji instalovat podle instalačního CD ale vzdycky mi na panmelu po instalaci zistalo jakoby nejake otevřené okno, ale když jsem na něj klikla, tak se nic neotevřelo.po instalaci se má pc restartovat, ale to jaksi kvůli ,,otevřenému,, oknu nelze.předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus naistalovat tohle: drivers.softpedia.com/...

-

Neklikej ZDE

evunka*
hodnocení

tak jsem to zkousela nainstalovat, ale nepovedlo se protoze jak mam to na tom panelu, tak to je jakoby to same, uz to tam je tak 30min a vypada to ze to nic nedela a nejde to ani ukoncit takze mi nejde nainstalovat to co jste mi ,,poslal,,

buss

tož reset ..

evunka*
hodnocení

nno to jsem uz zkousela a restartovat se to ale neda jediné co pomuze je odhlaseni...no a ted jsem teda ,,nainstalovala to co mi poslal ,,vlk,, ale jsem opet tam kde pred tim, zase je na panelu no nevim jak se tomu rika, no proste jakobych mela otevrene nejake okno ale zadne okno na plose neni...no proste nevim, nevim co s tim mam delat:(

doplněno 12.09.10 11:44:

ted jsem jeste zkusila pripojit tu webku do pc- pres usb, ale bylo tam napsano ze by se nemela pripojovat do doby nez se instalace dokonci...no a jak jsem tu webku pripojila tak to chtelo instalovat asi nejaky novy driver ale napsalo to ze se to nezdarilo- cif single chip...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]