Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce z řad počítačových expertů. Mojí přítelkyni zmizela z nabídky vyvolávané pravým tlačítkem myši nabídka "Odeslat". Žádný virus nebyl objeven (Avast). Poradí někdo jak to opravit?
Win XP Pro. Normální kontextová nabídka vyvolaná kliknutím pravou myší na soubor nebo složku. Třeba když chceš Zipnout, nebo vytvořit zástupce...
Mám takový pocit, že se to dá přidat v editoru registrů, ale konkrétní příkaz neznám. Snad poradí někdo zdatnější.
Dík, ale Tvé pocity mi moc nepomůžou, ty mám vlastní Je mi jasné, že přes registry by to šlo. Asi vím i kde, ale nevím jak. Taky by mě zajímalo, jak to mohlo zmiznout. Každopádně díky za snahu.
Ahoj, zkus tohle:
Start>Spustit>regedit
Najdi klíč>HKEY_CLASSES_ROOTAllFilesystemObjectsshellexContextMenuHandlers
Otevři podklíč Odeslat (Send to), pokud neexistuje, tak ho vytvoř
V podklíči položky Send To (Default) by měla být výchozí řetězcová hodnota nastavena na {7BA4C740-9E81-11CF-99D3-00AA004AE837}, koukni se, jestli to tak máš
Ahoj, Sondaw máš prý 300 bodů! 100% fundovaná rada, díky moc. Už je vše tam kde má být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.