Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka Odeslat chybí

Od: pravdomluvny* odpovědí: 7 změna:

Zdravím rádce z řad počítačových expertů. Mojí přítelkyni zmizela z nabídky vyvolávané pravým tlačítkem myši nabídka "Odeslat". Žádný virus nebyl objeven (Avast). Poradí někdo jak to opravit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

V jakém prohlížeči? Při kliknutí na co, text, obrázek ...?

pravdomluvny*
hodnocení

Win XP Pro. Normální kontextová nabídka vyvolaná kliknutím pravou myší na soubor nebo složku. Třeba když chceš Zipnout, nebo vytvořit zástupce...

slonbonjohn*

Mám takový pocit, že se to dá přidat v editoru registrů, ale konkrétní příkaz neznám. Snad poradí někdo zdatnější.

pravdomluvny*
hodnocení

Dík, ale Tvé pocity mi moc nepomůžou, ty mám vlastní :) Je mi jasné, že přes registry by to šlo. Asi vím i kde, ale nevím jak. Taky by mě zajímalo, jak to mohlo zmiznout. Každopádně díky za snahu.

sondaw*

Ahoj, zkus tohle:

Start>Spustit>regedit
Najdi klíč>HKEY_CLASSES_ROOTAllFilesystemObjectsshellexContextMenuHandlers
Otevři podklíč Odeslat (Send to), pokud neexistuje, tak ho vytvoř
V podklíči položky Send To (Default) by měla být výchozí řetězcová hodnota nastavena na {7BA4C740-9E81-11CF-99D3-00AA004AE837}, koukni se, jestli to tak máš

pravdomluvny*
hodnocení

Ahoj, Sondaw máš prý 300 bodů! 100% fundovaná rada, díky moc. Už je vše tam kde má být.

sondaw*

To jsem ráda, chvíli mi to trvalo, než jsem to ve svém "debilníčku " našla, ale věděla jsem, že už jsme to někde řešili a určitě to mám napsané:) Navíc se na net a vůbec na PC ted dostanu málo, odchází mi monitor,tak je PC víc vypnutý, jak opačně, ale nakonec jsme to zvládli já i monitor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]