Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Historie v pc

Od: nick11 odpovědí: 7 změna:

Poraďte mi. Potřebuji ukládat historii z internetu která se spustí sama při zapnutí internetu,znám programy které musím spustit. Děti umí smazat historii v pc.

Potřebuji nějaký prográmek.

Moc děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A nastavit Vás jako správce PC by nepomohlo?

doplněno 10.09.10 14:08:

samozřejmě pod heslem.

nick11
hodnocení

asi ne. pc mám jeden

hanher*

Teď se asi nechápeme. . .co jeden?

hanher*

No to je jedno, tady máte pár prográmků, které asi hledáte.

doplněno 10.09.10 14:19:

studna.cz/...

nick11
hodnocení

Tam si prográmek snad vyberu, mockrát diky.

irma*

...a není to trochu sprostý, takhle šmírovat děti? Já bych si to teda nedovolila, protože taky nechci,

aby mě někdo šmíroval.

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

doporučil bych Vám tento program

slunecnice.cz/...

šikovný prográmek, který nejen ukládá všechny stisky klávesnice do texťáku ale i vždycky vidíte, kde ten text byl napsán.

například: je uveden datum, čas, Mozilla Firefox, Seznam.cz ... případně všechny znaky které někdo na dané stránce napsal

Program běží skrytě, jeho vyvolání a nastavení provedete Vámi přednastavenou kombinací kláves a také určíte název a umístění textového dokumentu kam se bude vše ukládat...pak jen pro kontrolu otevřete poznámkový blok v něm daný soubor a vše prohlédnete, případně vymažete záznamy aby jste se příště lépe orientoval.

Soubor je vhodné schovat například do adresáře Windows.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]