Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta, je rozbitá?

Od: kahsa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, koupil jsem si pamě´tovou kartu KINGSTON 8GB a nejde mi se do ní dostat. píše mi to takovéhle hlášení: ŽADOST NEBYLO MOŽNO PROVEST Z DŮVODU CHYBY ZAŘÍZENI 1/0 napadá někoho co to může bejt? mne napadá že je ta karta v háji.

Díky za názor

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Já jsem takhle měla problém s telefonem Samsung. Kingston paměťovku prostě nevzal. Koupila jsem si jinou značku a pohoda. Nevím proč, ale na nějakém fóru jsem pak objevila, že tenhle problém mělo víc lidí.

kahsa*
hodnocení

Tak jsem nato už asi přišel. teď jsem dal kartu do fotáku a ten ji bere. takže nejspíš to bude tou čtečkou co mam v počítači.

marenka*

Co máte za počítač?

kahsa*
hodnocení

:)) tak to nevím. kopil jsem ho před dvěma roky v alze.je to nějaka skládačka od alzy

eulalie*
hodnocení

1x

Dobré dopoledne, může se jednat o vadnou kartu. Ještě mě napadá - na kartě jsou taky takové bezpečnostní zarážky (jako tomu bývalo u disket), asi to chrání proti přepisu, či co, tak jestli třeba není problém v tomto. Dost možná ale se Vám na poradně ozve někdo, kdo tomu opravdu rozumí. Já jen čerpám z vlastní zkušenosti, kdy jsem se také potýkala s problémem s SDkartou a nakonec to byly ty zarážky. No.

kahsa*
hodnocení

Myslíte ten zámek karty, tím to není to jsem zkoušel. Máme jěště jednu kterou máme ve foťaku a normálne jde. To jsem zapoměl napsat že ta karta co mi nejde je mikro

hanher*
hodnocení

0x

Týká se to sice DVD, ale myslím, že postup je stejný a pomůže.

djlj.mujblog.info/...

doplněno 10.09.10 12:24:

forum.lide.cz/...

radeks*
hodnocení

0x

Mě napadá vložit kartu do PC nebo NTB, klikout na ní pravým lačítkem myši ve složce tento počítač a zkusit ji naformátovat.. tenhle postup mi vyřešil spoustu problémů s těmihle zařízeními. já mam zas problém že když ji chci odebrat, píše mi to že obecný svazek nejde ukončit... Taky nevim co s tim, řešim to tak že vypnu NTB aby do karty nešla data a vytáhnu jí

doplněno 10.09.10 12:21:

mimochodem taky mam kartu Kingston 8 GB (SDHC).. u téhle mě zlobí to ukončování...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]