Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internet za 300-500 Kč

Od: regula odpovědí: 18 změna:

Jaký internet za 300-500 Kč

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Krom wifiny se dá pořídit levné připojení i přes kabelovou TV - za předpokladu, že je jaksi k dispozici. Manželka má Ufona za 400 Kč/měs . Pokud jste v pokrytém území, mohla by to být volba. Ale bacha na smlouvu, nejde jen tak ukončit, chtějí odstupné jsou to untrwasrmani!

regula
hodnocení

..a ADSL?...

alf*

přidal bych se k tomu upřesnění - jaké ADSL. V červnu mi do baráku vlezl jeden moula od kyslíku, nasliboval, ovšem nedotáhl to.

Známý dal telekomu výpověď a výsledek byl, že má internet i hovory (300 minut gratis- ADSL tuším 8mega) za cca 520 korun. Další mi radí udělat to samé, dát výpověď a oni nabídnou cenu která není v ceníku, prý lepší 500 za komplet než mít další mrtvý drát.

Má někdo s tím zkušenost? Přeci jen platit pevnou a ADSL se mi přestává líbit.

Našel jsem tohle dsl.cz/... jen je to takové zamotané, že vlastně nevím co se ve výsledku platí.

8 mi stačí, nesosám, potřebuji spolehlivost a za tu řadu let mě ADSL vyšplouchlo jen asi 3 a to jen na pár minut či hodin které se dají překlenout rezervním připojením přes mobil. První ADSL byla rychlost 128 a též stačilo, vlastně to byla bomba rychlost po modemu 33,6

Tak spolu s regulou se těším na tipy.

Wifi kolem jsou, nechci je, občas se přes ně nedá jít do VPN, občas to padne na neurčito, potřebuji 24h připojení.

hop®

Ufon je férovej, podmínky má naprosto čitelně dané ve smlouvě, lze uzavřít i smlouvu na dobu neurčitou, tedy s minimální výpovědní lhůtou bez odstupného! Pokrytí v začátcích hlásili pouze v Praze a v Brně, dnes jsem překvapen, že vlastně jediné signálově problomatické místo je v kamarádově srubu v údolí Berounky, kde si musíme dobrou noc popřát sami, protože už i lišky utekly... Shrnuto: jsem již léta jejich spokojeným zákazníkem.

Tazatel neuvedl, jestli chce internet rychlý na drát, nebo mobilní k NB, to je pak těžké radit...

pepane*

*hi*Já se optám s dovolením.Potřebuji pro mamku k NB do paneláku.Co vybrat?;)

hop®

Jen do paneláku, nebo i případně na chalupu? Na e-maily a surfování, nebo bude stahovat filmy? Má v tom paneláku nějaký použitelný drát (UPC, O2, BDTEL...)? *nevi*

pepane*

Hope jen do paneláku.Jen na maily a surf.A jaký je tam drát to nevím, ale to se dá zjistit.;)

regula
hodnocení

..diky, je to k mobilnimu tarifu/only../..

marenka*
hodnocení

2x

Já za sebe doporučuji, zjistěte si, jestli u Vás nemáte WiFi síť. Většinou je právě za Vámi uváděnou cenu a je rychlá. ;)

doplněno 09.09.10 22:06:

Já mám divné tušení, že to bude skrytá reklama. ;)

regula
hodnocení

...Hihi ..ne, neni..Ty jeden..

ladinpraha*
hodnocení

2x

To záleží na tom jakého poskytovatele mám v dosahu a jestli chci jenom internet nebo ještě něco jiného.

georges*
hodnocení

0x

Netbox? UPC? Máte v dosahu?

regula
hodnocení

.nene, jen dráty od TELEKOM- ČESKÝ TELEKOM-TELEFONICA ...

regula
hodnocení

...takže diky za odpovědi,
T-MOBILE Standard ADSL bez pevné linky ..ten je jen pro jejich zákazníky.. O2 dává podobný tarif taky k mobilnímu tarifu...jak otázku uzavřít!?...

...Zkusím tedy termsnet.cz/... , pomalejší, ale stabilní a! ještě! nemají "operátory"! a nemusím kupovat k bůčku svíčkovou! Děkuji všem za laskavé odpovědi! Hezký pozdní večer Petr Regula Novotný

regula
hodnocení

...a ještě k k příspěvku alf@ : ... mé přítelkyni jsem doporučil a zařizova přechod od O2 k jinému operátorovi, nejdřív arogance, a pak ejhle500.- volných minut do všech sítí za 110.- Kč s dph měsíčně../jé, to chci taky/...tak a teď už opravdu dobrou...

3t*
hodnocení

0x

Na tohle jsou dobré poptávkové servery typu aaapoptavka.cz-zadáš parametry jaké bys chtěla+lokalitu a pak už ti jen na mejl chodí nabídky od poskytovatelů a ty vybereš tu nejvýhodnější.

papucok*
hodnocení

0x

Záleží,kde bydlíte.

Já bydlím v Havířově,jsem napojený optickým kabelem fy.Poda a mám downl.10mb za 350,- Kč:)

valach*
hodnocení

0x

Jaká otázka .. bydlím na samotě u lesa, dědina, město xyz.., je-li to město tak v čem je problém, vždy více připojovatelů, hledám a vybírám..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]