Nejste přihlášen/a.
Krom wifiny se dá pořídit levné připojení i přes kabelovou TV - za předpokladu, že je jaksi k dispozici. Manželka má Ufona za 400 Kč/měs . Pokud jste v pokrytém území, mohla by to být volba. Ale bacha na smlouvu, nejde jen tak ukončit, chtějí odstupné jsou to untrwasrmani!
přidal bych se k tomu upřesnění - jaké ADSL. V červnu mi do baráku vlezl jeden moula od kyslíku, nasliboval, ovšem nedotáhl to.
Známý dal telekomu výpověď a výsledek byl, že má internet i hovory (300 minut gratis- ADSL tuším 8mega) za cca 520 korun. Další mi radí udělat to samé, dát výpověď a oni nabídnou cenu která není v ceníku, prý lepší 500 za komplet než mít další mrtvý drát.
Má někdo s tím zkušenost? Přeci jen platit pevnou a ADSL se mi přestává líbit.
Našel jsem tohle dsl.cz/... jen je to takové zamotané, že vlastně nevím co se ve výsledku platí.
8 mi stačí, nesosám, potřebuji spolehlivost a za tu řadu let mě ADSL vyšplouchlo jen asi 3 a to jen na pár minut či hodin které se dají překlenout rezervním připojením přes mobil. První ADSL byla rychlost 128 a též stačilo, vlastně to byla bomba rychlost po modemu 33,6
Tak spolu s regulou se těším na tipy.
Wifi kolem jsou, nechci je, občas se přes ně nedá jít do VPN, občas to padne na neurčito, potřebuji 24h připojení.
Ufon je férovej, podmínky má naprosto čitelně dané ve smlouvě, lze uzavřít i smlouvu na dobu neurčitou, tedy s minimální výpovědní lhůtou bez odstupného! Pokrytí v začátcích hlásili pouze v Praze a v Brně, dnes jsem překvapen, že vlastně jediné signálově problomatické místo je v kamarádově srubu v údolí Berounky, kde si musíme dobrou noc popřát sami, protože už i lišky utekly... Shrnuto: jsem již léta jejich spokojeným zákazníkem.
Tazatel neuvedl, jestli chce internet rychlý na drát, nebo mobilní k NB, to je pak těžké radit...
Jen do paneláku, nebo i případně na chalupu? Na e-maily a surfování, nebo bude stahovat filmy? Má v tom paneláku nějaký použitelný drát (UPC, O2, BDTEL...)?
...takže diky za odpovědi,
T-MOBILE Standard ADSL bez pevné linky ..ten je jen pro jejich zákazníky.. O2 dává podobný tarif taky k mobilnímu tarifu...jak otázku uzavřít!?...
...Zkusím tedy termsnet.cz/... , pomalejší, ale stabilní a! ještě! nemají "operátory"! a nemusím kupovat k bůčku svíčkovou! Děkuji všem za laskavé odpovědi! Hezký pozdní večer Petr Regula Novotný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.