Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba pri prihlaseni

Od: jakub_j. odpovědí: 4 změna:
Zdar,
pouzival jsem Licq pres ktery jsem se taky zaregistroval. Tedka jsem presel na Gaim a chtel jsem si pridat fotku. Kdyz jsem se prihlasil na icq.com, napsalo mne to, ze se vyskytla chyba. At jsem delal cokoli, pri kliknuti na My page my hlasi ze se vyskytla chyba. Da se pridat fotka jinak?
P.S.: icq.com mne ani ani nemuze najit jako bych nebyl zaregistrovanej.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prosimtě a jak se tam přihlašuješ- z čeho? Z prohlížeče? Taky mi neni jasné proč nepřidáš fotku v tom gaimu...

A taky je možné že maj na web icq poruchu

jakub_j.
hodnocení

Prihlasuju se z Fedory 5, prohlizec Opera 9.0. V Gaimu fotku nepridam, protoze je tak neprehlednej, ze nemuzu najit kde se pridava.
Na webu icq nemaj poruchu, protoze jsem prave zalozil novej ucet a tam se do nastaveni dostanu. Takze asi zrusim stary cislo (asi mesic stary :) ) a prejdu na to novy, ktery jsem ziskal registraci primo na webu icq. Jak jsem psal, to prvni jsem ziskal pri registraci pres Licq.
A proč používáš program co ti nevyhovuje -)
Jako čistě náhodou icq nemá jen jeden server toť jedna věc a druhá, i když ti nešlo přihlásit se na webu na účet,šlo to z gaimu? Jestli jo tak to mohl být nějaký problém u minulé registrace-nevim jak se registruje Licq, pokud ne tak to vidim na ten výpadek :)
jakub_j.
hodnocení

Gaim mne celkem vyhovuje. Rozhodne vic nez Licq. I kdyz ma drobny mouchy. :)
V obou klientech se spokojene muzu prihlasit ale problem je na webu icq kde mi haze chybu pri pokusu vstoupit na stranku s osobnima udajama. Tzn. chyba je nejspis v registraci Licq.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]