Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština do Fritz 11

Od: technikjirik* odpovědí: 37 změna:

Ahoj všem, nějak nemůžu najít češtinu do Fritz 11. Tam kde jsem to zkoušel to na mě mluví anglicky a navíc to chce nějaké informace a to nechci dávat. Byl by prosím někdo tak moc hodný a pomohl mi tu češtiny najít nebo mi ji poslal na maila? Program jsem koupil originál, tedy žádné pirátství

jirik@jirikovovideni.eu

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

Děkuju za snahu, ale výsledek vede stále ke stejnému zdroji, kde vyžadují platbu atd. Pokud by se ti to podařilo stáhnout byl bych vděčen.

sondaw*

Češtinu jsem nenašla, ale snad se ti bude hodit manuál

www.chesslady.com/...

technikjirik*
hodnocení

velice děkuju za snahu, ale ten jsem našel. Jde mi o počeštění programu. Já tou angličtinou nějak nevládnu...

jirbar*
hodnocení

2x

Dle tohoto je čeština v instalaci. Asi jiná instalace.

chesslady.com/...

lamia*

No jo, pravda, pravda. Ale proč by se pak někdo obtěžoval češtinu nebo slovenštinu vytvářet, že jo?

technikjirik*
hodnocení

Jirbar moc děkuju za soubor v maulu. Z ulozto, jsem to taky stáhl, ale mělo to v sobě víc polštiny než češtiny až to co jsi mi poslal je srozumitelný. Díky

karlo*

Ahoj,

mám stejný problém jako ty-taky jsem si program koupil a teď jen koukám... Nemohl by jsi češtinu do Fritze poslat? Byl bych velice vděčen.

karlo

jirbar*

To tedy nemohl. Přes toto "poradte" to nejde.

karlo*

Ahoj,

děkuji za odezvu. Můj email:

xmistr@email.cz

Velké díky.

viki11*

Ahoj,

bylo by možné mi také tu češtinu pro Fritze přeposlat. Děkuji - emai: viki11@tiscali.cz

jaru*

to jirbar: pls, mohl bys mi take poslat soubor s cestinou na Fritz 11 na email? Shanim to na netu a nedari se mi, az jsem nasel tuhle diskuzi. Moc diky predem!

jirbar*

Koukám, že již jeden to chtěl. Ten aspoň napsal mail. Jinak já Fritze nemám jen jsem to náhodou našel.

jaru*

jee, myslel jsem ze email se zobrazi v odpovedi - vilik27@centrum.cz

Kdybys to jeste nasel, tak budu moc vdecny!

polanda

Mohu poprosit o zaslání češtiny na mail polansky.l@wms.cz - můj kluk 7 let anglicky nevládne - hledal jsem na netu a našel diskuzi. Díky LP

lamia*
hodnocení

0x

Posílám link ke stažení na uvedený mail. Autor češtiny uvádí, že čeština je komplet celá a na slovenštině ještě pracuje. Snad to bude to, co hledáš.

technikjirik*
hodnocení

lamia, nic mi nedošlo. Kontroloval jsem i funkčnost emailu a vše běží..ale tvůj mail jsem nedostal...

lamia*

Posílám znovu na mail. Pokud nedojde, pošlu vnitřní poštou.

alepra
hodnocení

0x

Ahoj, prosím mám stejý problém, koupil jsem si program z originálek.cz, proběhl jsem veb a bez valného výsledku. Nemohl bys mi pomoci s tou češtinou? Předem děkuji za pochopení,Aleš.

karlo*

Ahoj,

jen pro info. Mě se čeština sehnat nepodařila a zvykám si na angličtinu-asi to je lepší, než jí pů roku shánět a nic :(

Karlo

rb000*
hodnocení

0x

Fritz_11_cestina.exe ,ale není kam poslat ,zadej e- mail bez něj nikam nic nejde *cteni*

karlo*

Ahoj Techniku,

tak to jsem zvědav jak se ti to podařilo udělat. V každém případě velké díky.:)

Ještě prosím jak ji dostanu do programu?

email: radimkrupa@seznam.cz

rb000*

Moc mi neděkuj ,ještě není vyhráno. *uspech*

doplněno 13.12.10 01:52:

nevím proč je s CZ takovej problém ,když už je Fritz 12 *blee*

karlo*

Tak teď již mohu oficiálně poděkovat, mám fritze v češtině-a to jsem to jiý vzdal.

Díky, Díky.

Radim

rb000*

*klik*ok jsem rád ,že vše fachá *tanec**placni*

jirbar*

Já Fritze nemám. Jen jsem češtinu náhodně našel. Popsána jako Fritz 11. Technikjirik byl spokojen, jiný tady píše že to je vlastně osmička. Tak odkud ji máš. Pokud ta ode mne a není to ono tak ji smažu.

rb000*

To co jsem posílal já jsem zaslal @karlo zřejmně jede :) Přeposlal jsem mu ji + návod na přepsání *klik* ano je to z ulož ,byla tam i ta co uvádíš ty ( možná to bude ta s tou skomolenou CZ ,ale ta kterou jsem zaslal já ,jak uvádí @karlo je prý ok

Hlavně že fachá *tuc*

alepra

Tak pokud bude někdo tak hodnej, když už bude ten jéžíš-ek, tak češtinu do Fritz 11 může poslat na email alepra@seznam.cz Děkuji, Aleš, Přeji pěkné svátky

jaru*

to rb000: pls, preposli mi take tu cestinu na email - vilik27@centrum.cz (sehnal jsem nejake soubory co se na prvni pohled tvari jako cestina do Fritz11, ale jedna se o cestinu do Fritz 8...)

Moc diky!

karlo*

Ahoj všichni,

založil jsem novou emailovou schránku:

abxfaktor@seznam.cz

heslo:

panacek1234

Je tam ta čeština do fritze co mě zaslal rb000 a mě funguje výborně.

Soubory jsem nechal nainstalovat tam kde má fritz11 angličtinu a v menu fritze-language si již normálně češtinu vybral, již se tam objevila. Doporučuji pak znovu fritze restartovat, jinak se vám čeština nezobrazí všude.

viki11*

Ahoj, zkoušel jsem uvedený emai, a bohužel se mi nepodařilo přihlásit se. Mohl by si Fritze zaslat na email: viki11@tiscali.cz.

Díky!

jirbar*

Vždyť tam není žádný problém. Již Ti to abx poslal

rb000*

Na ten e - mail se v poho dostaneš je zde vše uvedeno pro přístup k mailu který založil @karlo

Prostě :) přihlašovací údaje

Jméno : abxfaktor a @seznam.cz je přihlášení na seznamu co je na tom složitého *uf* lidi čtěte *cteni*

Heslo : panacek1234

Přístup na e- mail bez problému *placni*

georges*
hodnocení

0x
watta

dal by se nekde sehnat aji navod k te cestine popr. nejake info na jakou je to verzi pac kdyz sem jenom prepsal anglicke soubory tak to nezobrazi zadnej jazyk misto veskerych textu je jen "NO TEXT"

mirecek90

Mě to píše že na tom emailu je vir

kampas

Já používám češtinu ze starší verze Fritz 8 vylepšenou na Fritz 11
download.hellshare.cz/...
nebo
uloz.to/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]