Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ASUS EEE nejde vypnout pod nabídkou START

Od: zdendas odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dcera má mini NB ASUS EEE 1005PE, předinstalované Win.7, objevil se problém s vypínáním, NB nereaguje na vypnutí v nabídce start, po kliknutí na vypnout se nic neděje, nelze ani spustit příkazem ctrl+alt+delete správce úloh systému. Je nějaké řešení, nebo je PC k reklamaci? Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Když najedete kurzorem na vypnout v nabídce start, aniž by jste na něj klikal, co je napsáno ve vyskočeném okně?

zdendas
hodnocení

Nemám teď NB u sebe, pravděbodobně tam bude vypnout, podívám se a napíši, ale až odpoledne. děkuji Zd.

radim2*
hodnocení

0x

Mám Asus eee taky,vyhod baterku a pak restartuj.Připojená baterka dělá psí kusy.

mykka*
hodnocení

0x

Přesně tak. Vypni tlačítkem on/off a vyhoď baterku.

hop®
hodnocení

0x

Radim2 + Mykka: ...asi jsem úplně blbej, ale k čemu mi bude NB bez baterky? *sok*

hanher*

Může být využíván jako klasický stolní počítač, tudíž není baterie potřeba, protože je zapojen do sítě.

hop®

Zase tak blbej nejsem, protože pak bych si za podobnou cenu radši pořídil klasické PC s lepšími parametry a daleko většími možnostmi dalšího případného rozšíření, s plnohodnotnou klávesnicí, myší, atd., atd. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]