Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce, ty IT zvlášť.
V práci zadávám často datum narození do PC a používám k tomu (jak jinak) číselnou klávesnici vpravo. Vadí mi, a to VELMI, že kláveska s tečkou dává ve skutečnosti čárku, a tak musím tečku v datu zadávat tečkou v hlavní klávesnici vpravo dole, což mne zdržuje a s**e.
Neexistuje nějaká možnost přeprogramování kláves, speciálně této jediné?
doplněno 16.12.12 19:44:Tak jsem na něco přišel.
Zkuste diit.cz/...
Jdu na to.
doplněno 16.12.12 20:20:Takže nic. Vše udělám podle článku a desetinná čárka je stále čárka.
Ve Win7 tohle funguje:
Návod - jankoweb.moxo.cz/...
Program - msdn.microsoft.com/...
V návodu ještě chybí část: Jak je na obr. 3, otevřete složku s uloženým balíčkem, pak spustit soubor SETUP, který tam je na konci. Tím se vytvoří nová klávesnice s původním názvem + Custom (třeba České - Custom) a můžete si ji v ovládacích panelech přidat jako další klávesnici. Výhoda je v tom, že původní klávesnice zůstane zachována.
Ještě jsem našel na úpravu klávesnic toto, ale je to placené: klm32.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.