Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna HP DeskJet F2480 multifunkční

Od: nanab odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Uvažuji o koupi tiskárny. Zaujala mě tiskárna HP DeskJet F2480, ale moc tomu nerozumím. Líbí se mi multifunkčnost za příznivou cenu. Nemáte s ní někdo zkušenost? Můžete mi napsat vaše názory na tuto tiskárnu, popř. doporučit nějakou jinou? Dík moc za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hlavně záleží na tom, co a kolik chceš tisknout. Jinak je volba naprosto v pořádku. Já sám mám několikátou inkoustovku HP, teď multifunkci a všechny vždycky byly v pohodě. Pokud jsem zkusil jinou značku, vždycky byl problém. Teď mám i barevnou lejzrovku HP a opět v pohodě. Takže pro mě jakákoli volba od HP je naprosto OK.

jofa*

Jen tak dotaz pro -ladinpraha. Z jakého důvodu máte už několikátou HP a v jakém časovém rozmezí? Otázka není myšlena ve zlém. Jde jen o představu co to vydrží. Děkuji.

doplněno 07.09.10 07:17:

Pro Nanab. Pročtěte si oněkolik řádek níže dotaz Laser nebo inkoust?

dzoui*
hodnocení

0x

Tuto tiskárnu mám cca 5 měsíců a jsem s ní spokojená. Na běžný tisk stačí v naprosté pohodě, tisk je docela rychlý, stejně tak kopírování. Je k ní přiložen i software, který vás provede celou tiskárnou, jak co se dá tisknout, skenovat, kopírovat, vše v češtině vysvětleno a ukázáno.Cartridge sice není největší, ale černá je pro cca 400-500 stránek tisku (záleží na hustotě) a barevná cca 300 stránek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]