Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš větších rozměrů

Od: ewa* odpovědí: 5 změna:

Nevíte kde koupit bezdrátovou myš větších rozměrů,jak se prodávali dřív? Všude mají minimyši k notebookům.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Podívejte se třeba tady. Mají je rozdělené na ty k notebookům, herní a použití do kanceláře a domácnosti. ;)

alza.cz/...

ar*
hodnocení

1x

Poměrně "velké"myšky dělá Microsoft, já konkrétně používám Microsoft Wireless Laser Mouse 6000(starší model) a ta je opravdu dooooost veliká. Pro ženskou ruku až moc. Novější model se nachá koupit tady srovname.cz/...

doplněno 06.09.10 20:39:

V tom odkazu od Mařenky je taky jedna co mně pasuje do ruky GIGABYTE GM-M7700. Kolega ji má v práci a je fajn. Kupte raději laserovou než optickou.

hodnocení

0x

Micrososft a AčTech dela stale velke bezdrt. myse a to jak pres modry zub tak vlastni bezdrat. modul do usb..

alfacomp.cz/...

michal958*
hodnocení

0x

zkuste se podivat na www.aukro.cz tam je mysi k pc pomerne dost

fidonet*
hodnocení

0x

Zkuste nenavštěvovat prodejny specializované na NoteBooky. myslím že se tím váš problém vyřeší *zed*

Zajímalo by mne kde jste na to přišla. Denně je vidím v obchodech, I v hloupém TESCO je mají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]