Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit notebook Toshiba? ano či ne

Od: jessi244 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, ráda bych znala vaše názory na tenhle notebook. Chtěla bych nějaký notebook pro tatku k vánocum.Jen na domácí použití.Notebook Toschiba procesor Intel T3300, pamět 3GB,HDD 320GB wifi, webka, grafika intel 4500M děkuji Moc se v notebookách nevyznám nevím který mám koupit. Stačil by nějaký do 15tisic. Tenhle mají za 13tisic.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Bude lepší napsat nač by měl NTB sloužit a dle toho se bude lépe hodnotit;) Domácí použití je široký pojem, tak to prosím upřesněte:) Třeba se dá ještě ušetřit;)

jessi244
hodnocení

Běžně na internet, e-mail, nic pracovního.

jofa*

Neporadím jaký, ale až otec pozná časem možnosti PC a co lze vše dělat a jak jej využít i pro náročnější práce ( o kterých teď třeba neuvažuje) je lepší vybrat výkonnější stroj. Nekupujte jak se říká,... to mu stačí. Neříkám nějaký extra výkonný ale lepší. Určitě Vám tady někdo poradí. Toto je z moji zkušenosti. Po nějakém čase mi dáte určitě zapravdu.

mirdik

ano cela souhlasím sám mám Acer aspire 5738 g puvodne jsem to chtěl jenom na net, icq atd.. ale ted vubec nelituju radeonky co tam je :D

jofa*

Měl jsem notebook taky jen tak na net a sem tam nějakou fotku upravit, něco napsat. Pak přišla HD kamera a střih v programech, sem tam zkusil hru a bylo vymalováno. Následoval výkonnější stolni PC a paráda. Ahoj.

cannibl*
hodnocení

0x

tak kvůli internetu by stačil i netbook (malý notebook)

Baterka je cca 5 hodin výdrže záleží na modelu baterka se dá i vylepšit. Pokud se jedná o notebook s mechanikou tak od 13 - do 17

17 moc nedoporučuji, kvůli přenášení je dosti nestabilní stačí malinko zachvět se stole m a "monitor se rozchvěje"

Sám osobně mam dobré zkušenosti z ACERem, ASUSEM. Můj kámoš má toshibu a je s ní také spokojený. To co jsi nahoře vyjmenovala, je slušný notebook na práci na internetu. Zvládne to i trošku náročnější hru (průměrnou) Nevšiml jsem si operačního systému. Ale za tuto cenu je to docela slušné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]