Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišta na seznamu

Od: pepanik odpovědí: 6 změna:

Prosím moc o info...Jak mám vypnout našeptávač při zadávání mailu do kolonky na seznamu, aby podle počátečního písmene hned nevyskočil a jak již jednou zadané z tohoto našeptávače vymazat. Moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle se vypíná v prohlížeči. Jaký používáte?

marwei*
hodnocení

0x

ve firefoxu je to Nástroje - Možnosti - Zabezpečení - a bud odškrtnout pamatovat hesla nebo zmačknout zobrazit hesla a smazat heslo a přihlašovací jmeno které nechcete aby se ukazovalo.

Ale pán nechce smazat uložená hesla, ale našeptávač při vyplňování emailu. Na to je další funkce Firefoxu:

Nástroje - Možnosti - Soukromí - zrušit fajku u Pamatovat si historii hledání a formulářů - OK

V případě jiného nastavení prohlížeče:

nahoře tlačítko Firefox - možnosti - soukromí - zrušit fajku u Pamatovat si historii hledání a formulářů - OK

...

A pro okamžité vymazání již zadaných adres stačí zmáčknout současně Ctrl + Shift + Del, vybrat si časové období mazání a vybrat co chci smazat v našem případě Historie formulářů a hledání a klik na Vymazat.

doplněno 09.02.13 10:20:

Pravio: Ovšem jestli má pán jiný prohlížeč, tipnu IE, tak je mu ta "pravda" na prd :D

doplněno 09.02.13 11:15:

Upřesním Pravia. Začátek nemusí být na ozubeném kolečku. To je asi až na novějších verzích IE, starší začínají na volbě Nástroje. A místo možnosti tam je nastavení.

Jinak OK *palec*

praivo*

Tohle ale nevypne samotný našeptávač Seznamu. Ten se mi povedlo vypnout zakázáním JavaScriptu na seznam.cz/... přes YesScript.

doplněno 09.02.13 10:13:

Omlouvám se, přehlédl jsem "při zadávání mailu", máš pravdu.

doplněno 09.02.13 10:36:

Fajn, tak ať tu k něčemu jsem:

Internet Explorer:

Kliknout na ozubené kolečko vpravo nahoře -> Možnosti internetu -> Obsah -> Automatické dokončování -> Možnosti -> Odškrtnout poslední 2 položky (formuláře a přihlašovací údaje) a kliknout na Smazat historii automatického dokončování. Možná ty položky mají trochu jiný název (mám EN verzi Woken), ale neměl by být problém to najít.

Google Chrome a jiné prohlížeče na jádru Chromium:

Tlačítko se třemi čáskami vpravo nahoře -> Nastavení -> Zobrazit rozšířená nastavení -> Ochrana soukromí -> Hesla a formuláře -> odškrtnout obě políčka.

doplněno 09.02.13 12:02:

Jasně, nebudu zapínat další 2 počítače, abych zjistil, jak to mají starší verze, předpokládám, že všichni mají nejnovější.

hodnocení

0x

pepanik, já se k vám přifařím se svou otázkou, ať nemusím zakládat novou, jo? Omlouvám se.;) Když chci odpovědět na mail, odesílám nejen svou odpověď, ale i příchozí text. Jak mám zrušit to, ať pouze odesílá jen to, co napíši já a ne i to co bylo napsáno pro mě. Už jsem prohledala všechno a nenašla jsem nastavení.;) Nechci označovat a deletovat. Chci to mít nastavené. Děkuji a přeji hezkou sobotu

doplněno 10.02.13 06:53:

Mám email, seznam cz. Právě že nikde v nastavení není níc o vložení původní zprávy. Vůbec nikde *plac*

iz*

Nevím, kdo Vám freemail poskytuje, ani jestli používáte webové rozhraní (prohlížeč) nebo poštovního klienta (program na příjem a odesílání e-mailů).

Tak jen obecně: V nastavení pro odchozí e-maily byste měla najít něco jako "vložit původní zprávu" - odškrtněte okénko (nechte je prázdné) před touto možností a uložte.

Příští e-mail už by měl být bez vložené původní zprávy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]