Nejste přihlášen/a.
Dobrý den můžete mi prosím poradit jak psát písmena s háčky?zkoušela jsem to i s mojí sestrou ale nejde mi to děkuji.
doplněno 03.09.10 13:44:Omlouvám se myslela jsem v počítači .Velké písmena i malé jak ty háčky tam udělat?existuje nějaká stránka kde ych si mohla o tom něco přečíst?dík.
doplněno 03.09.10 14:27:Ted jsem zkoušela napsat písmeno s háčkem držela jsem Shift zmáčkla písmeno ale háček se mi zobrazil né nad písmem ale před ním jak to udělat abychom ho měla hned nad ním děkuji.
doplněno 03.09.10 15:10:Ano zmáčkla jse vpravo Shift a háček a potřebovala ych poradit co udělat abych ten háček měla nad písmem
doplněno 03.09.10 15:19:MĚ SE TO PRÁVĚ TEN HÁČEK NEZOBRAZUJE NAD ALE VEDLE PÍSMENY
Ano ted se mi to podařilo Marenko moc vám a ALFOVI děkuji ještě bych se chtěla zeptat jak napsat písmenko n s háčkém děkuji.
doplněno 03.09.10 15:37:Marenko jsi moc hodná že mi pomáháš moc ti děkuji ale mě to opravdu nejde já držím Shift zmáčknu písmeno a objeví se tohle ˇN a to nemám puštěný Caps lock nemám mít něco nainstalované aby mi to psalo tak jak chci?
doplněno 03.09.10 15:39:ˇN ˇS toto se mi zobrazuje držím shift nespouštím háček písmeno pustím Shift.
doplněno 03.09.10 15:51:Moc ti Marenko děkuji podařilo se mi to Ň ještě bych se tě chtěla zeptat co mám udělat abych mohla napsat malé n vždy když dám Shift držím druhou zmáčknu háček pak písmeno zobrazí se mi místo maleho písma velké děkuji ti moc
Hrozně moc ti Marenko děkuji
doplněno 03.09.10 16:08:Jak ti můžu dát bodík
háček
Držím Shift
stisknu háček (obvykle ob jednu vedle nuly)
stále ten shift držím
stisknu třeba R
no a výsledek je Ř
Čárka
nedržím shif
stisknu čárku (ta samá klávesa jako háček)
stisknu Shift
stisknu A
a mám Á
doplněno 03.09.10 14:50:Shift nepuštět
Háček je cs.wikipedia.org/... vedle % zhruba pod klávesou F10
takže...všechny háčky co nemáte v té vrchní řadě klávesnice se musí udělat stisknutím pravého SHIFT potom nesmíte ho pustit a současně s ním cvaknout na tlačítko s háčkem vedle tlačítka, kterým mažete...no a pak cvaknete na libovolné písmeno, které chcete mít s háčkem...vypadá to asi takto: ť ď ň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.