Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3

Od: ta.li* odpovědí: 2 změna:

Potřebovala bych poradit, dostala jsem celou diskografii jedné skupiny v mp3 formátu. Ráda bych si to stáhla do počítače a jednotlivé desky zvlášť vypálila, ale nejde mi to.

Tak mi prosím poraďte :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nepíšeš, na čem jsi tu diskografii dostala. Počítám, že na CD. Takže ho celé překopíruj na harddisk do počítače. Pokud z jednotlivých alb chceš vytvořit audio CD, tak třeba v Neru dej vytvořit audio CD kompilaci a jednotlivé skladby z alba ve formátu mp3 tam přetáhni. Případně si ještě můžeš pohrát s CD-textem a pak už to můžeš rovnou vypálit. Takhle postupně vypálíš všechna alba. Nic na to není.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tady máš návody na nero: ww2.nero.com/... sice na pětku ale pro ilustraci bych řekl stačí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]