Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nacist uzivatelske prostredi

Od: paboz® odpovědí: 4 změna:

Zdravím.
Přijdu dnes k PC spustím jako vždy a nevěřím vlastním očím.nikdy jsem to jěště neviděl.
Přes obrazovku mám tabulku
SYSTEM NEMUZE NACIST UZIVATELSKE PROSTREDI / NEMUZE NALLEZT MISTNI PROFIL.
spustil jsem nějaky nouzový.
Prosím muže nekdo poradit co stím?
obnovení systemu jsem měl bohužel vypnut

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jaký máte operační systém?

Pokud Win, zkuste spustit z CD opravnou instalaci.

doplněno 05.09.10 18:17:

Potrebujes stejne CD, ze kterho jsi instaloval - kdyz chces opravovat verzi professional, nepujde ti to z CD Home a naopak. To same plati i pro plnou a OEM verzi.
Nabootujes z CD, spustis instalaci a na na konci najdes kdome moznosti intalovat novou instanci Windows i opravu existujici instalace.
Pokud to tam nevidis, nemas spravne CD.

prskac1*
hodnocení

0x

Vložit instalační CD se systémem který používáš, nabootovat z něho a dát opravit systém. Pokud nepomůže tak přeinstalace *zed*

hodnocení

toho jsem se obaval.

fakt neexistuje jednaduchší zpusob?

Co muze byt pricinou ,na PC jsem 5 let uz jsem řesil ruzné problemy ,ale ten jeste nenastal

hodnocení

Dik vam obema.Snaha byla to se pocita.

Vedle mi poradili at skusim opravu na C a vsechno funguje.

Bylo to jednoduchši a hlavne rychlejsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]