Nejste přihlášen/a.
Ahoj přátelé, vložila jsem svůj komentář k jedné diskuzi na ...bloger.cz, ale kolonku e-mail jsem nechala nevyplněnou a tak se u příspěvku objevilo moje jméno a IP adresa (poslední tři čísla vytečkovaná). Bohužel takovým věcem vůbec nerozumím a wikipedie taky nepomohla, tak se chci zeptat, co všechno může někdo třetí zjistit z mé IP adresy? (Vím, že to není docela soukromý údaj, ale tam si to může přečíst kdokoliv!). Omlouvám se, pokud se ptám blbě , ale je lepší mít jistotu - nemůže to můj NTB nebo data v něm nějak ohrozit?
Zas tak moc toho není: jméno poskytovatele Vašeho připojení a přibližnou lokalozaci, kde se nacházíte. Berte to ale s rezervou, občas se to sekne i o třeba 200 km bokem.
Já tam mám rozdíl necelých 20km.
doplněno 05.09.10 10:39:Podívejte se tady:
a pak tady:
U posledního odkazu stiskněte Lookup IP Adress.
No já přes WhatIsMyIPAddress.compřesně, otázkou totiž je přes! koho jste na int napojeni. Nejspíše ukáže vašeho připojovatele, proto ta nepřesnost. Je to prostě jako tvoje adresa domu, bez ní to na intu prostě nejde. Pokud se připojíš přes telefon, tak vždy jiná, vyzkoušej třeba kde je free wifi. A to ještě může zjistit i další info o PC...
Přesně tak, u lokálních poskytovatelů, jako je pravděpodobně případ mě i Mařenky to ukazuje adresu poskytovatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.