Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit k hotfile a rapidshare

Od: maurie odpovědí: 11 změna:

zdravím,

cca. 2 dny se nemuzu pripojit k serverum hotfile.com a rapidshare com pres zadny browser /vista 32 bit/, pri prepnuti na linux jede vse bez omezeni...:( poradi nekdo prosim?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to znamená nejde? Hodí to chybu? Jakou? Jiné stránky jdou?

maurie
hodnocení

chybu to nehodí, prostě zůstane prázdný list, používám buď operu nebo chrome, ale nejde to ani v IE8, když kliknu na odkaz v poště gmailu, otevře se nový list, zůstane však prázdný, předtím se rovnou začalo stahovat...

maurie
hodnocení

nejde ani rapidshare, ale sendspace jde bez potíží...*plac*

Zkoušíš hlavní stránky nebo odkazy? Co třeba blokace od poaskytovatele? Blokace u tebe v pc? Na proxy serveru? Na routeru?

maurie
hodnocení

zkouším jak hlavní stránky,tak odkazy, když zapnu linux, jde to bez potíží, na stolním pc to jede i pod win7, v poskytovateli to nebude, blokace v mém nb - nic jsem s tím nedělal, jak by se to bloklo? s routerem jsem taky nic nedělal...tři dny dozadu to vše jelo jak po másle...

Dobře poskytovatele ani router to nebude, ale v systému to bude to je ti jasné. Může to blokovat cokoliv- spyware který ti předělal hots soubor například, aplikační firewall atd. Do systému ti nevidim. Vypni firewall, antivir, různé fíčury co máš (ne vše. ale po jednom) a zjistíš zda ti to něco neblokuje ;) pak můžeme pokračovat. Případně si najdi hots soubor a okopíruj co v něm je navody.c4.cz/...

maurie
hodnocení

Díky moc za pomoc *frajer*, jakmile jsem vypnul PC Brother IE care, tak se vše dostalo do starých kolejí, přitom to byl program, který jsem jen zkoušel a zapoměl jsem systém vrátit přes Acronis do původního stavu...*zed*

přeju hezký víkend*smich*

Mno jo...klasika ;)

ppfoto
hodnocení

0x

zdravim mám podobný problém, nektere stránky mi nechce otevrit proste to píše že se pripaji a zustane na predcházejíci strance uz jsem skousel nastavit cookies a taky vypnout firewall ale porad je to stejne?mam windows xp. nevite co to muze delat?

Nevíme- netušíme co máš naistalované v pc. Offline historii si v prohlížeči smazal?

ppfoto
hodnocení

0x

jo historii sem smazal, zkousel jsem to pres firefox a taky pres explorer a nic stejne, zkusil jsem odstranit cookies taky nic,nainstaloval jsem media flash player zase stejne nic:( jo a s tim firewallem mam mirne potize dam to vypnout a kdyz dam zobrazit zabezpeceni je to ze je zapnuty kdyz se dam do slozky firewall tak tam je ze je vypnuty.. nebude kdesi tam chyba jen jak to vypnout aby to bylo doopravdy vypnuto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]