Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V UK UPC prolomen?

Od: iku* odpovědí: 2 změna:

Ahoj prave jsem se vratil z obchodu se satelitni technikou a pakistanec mi nabidl za 130 liber celou nabidku upc direct .V cene je box + softvare atd podminka je mit internet box s ethernet vstupem. Ptam se mate nekdo skusenost? Chytak je v tom ,ze softvare ci co je nastaveny na rok, a po roce chce 40 liber za opetovnou aktivaci. Tady Cechoslovaci ,uz to maji ,ale ja chci na to prijit sam. Dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Paket UPC není prolomen, dotyčný nabízí službu sdílení karet (card sharing). Tedy někde v internetu je server, kde je skutečná karta od UPC a na který se obrací váš satelitní přijímač s požadavky na dekódování. Proto musíte mít připojení na internet a přijímač s ethernetem. Běžná cena za kompletní nabídku UPC je cca 7-8 dolarů měsíčně, při platbě na delší dobu je sleva. Nemusím zdůrazňovat, že to není legální.

doplněno 02.09.10 18:48:

Ještě pro doplnění - tuhle službu nevyužívám, předplácím si legálně nabídku od CS Linku.

iku*
hodnocení

A muzu si to udelat sam? Znate ten server atd? Nebo za rok to nepadne?

doplněno 02.09.10 18:55:

Dobre jde mi o to ,aby po roce to nepadlo jako gigi tv 200 liber v prachu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]