Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na tiskárnu koupit nekoupit?

Od: malvinka* odpovědí: 9 změna:

mall.cz/...

doplněno 02.09.10 16:30:

Děkuji za připomínky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Za mne, ano. Službu určitě udělá a výhodou jednotlivých kazet za slušnou cenu má +.

hodnocení

0x

Asi rok stará multifunkce. Pokud využijete skener i kopírku s barevným tiskem, kupte ji. Má bohatou konektivitu. Jinak s tou cenou to není tak horké, jejich "akční cena" je běžná cena v jiných internetových obchodech. Často narazíte i ještě na nižší.

michal958*
hodnocení

0x

podle me jo. neni draha a ma dobre funkce

jofa*
hodnocení

0x

Cena je určitě dobrá. Jen by bylo dobré zjistit jak kvalitní opravdu je, Různé zboží v akci a do vyprodání zásob já osobně nekupuji. Bude do tiskárny za nějaký čas orig. inkoust? Je to výběhový typ? Je dobré si to více zjistit v recenzích a nebo od toho kdo jí vlastní. Tím nechci říct, že s tiskárnou nebudete spokojená. Snad se někdo ozve.

Zrovna u tiskáren jsem se ješté nesetkal s typem kde by nešel sehnat toner, cartridge nebo barvící páska (jehličkárna), takže v tom bych problém neviděl.
Když budu číst jen recenze tak tam většinou zjistíš jen negativní věci a nikdy nic nekoupíš, ani auto, ani tiskárnu, monitor, telku atd Recenze ano, ale rozhodnout se taky podle svého úsudku...

uda1966*
hodnocení

0x

Budu stručný, ano.

stany*
hodnocení

0x

Tiskarna za 3000 je docela draha. Jedina vyhoda je ze se da tisknout pres wifi, ale ktomu taky staci koupit si za 50% ceny tiskarny wifi router s usb a zapojit levnejsi ( tiskarna se da koupit uz za 600,- ) tiskarnu do nej. Jinak ocenuji duplex, ale i pres to bych si ji za ty penize nekoupil.

hanher*
hodnocení

0x

Opravdu jde koupit ještě o fous levněji.

http://jdem.cz/habx8

dzoui*
hodnocení

0x

Tiskárna je určitě dobrá, s HP mám zatím jen dobré zkušenosti, ale zdá se mi trošičku drahá ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]