Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je plná plocha zástupců?

Od: hanher* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

při každém zapnutí PC se mi na ploše objeví mraky zástupců, které když vymažu, a PC vypnu, tak se tam zobrazí zase.

PC jsem projel antivirem- nic, Malwarebytes anti malware - nic, Search a Destroyed - nalezlo to jen nějaký doubleclick, který jsem dal pryč, a je to pořád stejné.

Zadal jsem i log na Hijackthis.cz a našlo to jen jednu bezvýznamnou zbytečnost.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Předem díky.

Proč je plná plocha zástupců?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Nejsem sice odborník, ale vidím tam vlastně neplechu od výherního mailu a nějakého xb browseru. Ty bych dala pryč a podívala bych se do programů, které se spouští při startu. *nevi*

doplněno 02.09.10 12:21:

Tak mám tu radu od kolegy, že prý to máte projet antivirem v nouzovém režimu. To je dobře popsáno na viry.cz. *nevi*

hanher*
hodnocení

Dříve tam byly po ploše i zástupci jiných složek, např. samá Mozilla, Dream Aquarium, atd.

Když bych to všechno zase promazal, a PC zase zapnul, budou tam zástupci jiní.

sondaw*

Objevilo se to po nějaké akci, instalaci nebo odinstalaci nějakého programu, čištění nebo optimalizaci systému? Bod obnovy jsi nezkoušel?

Zkus projet PC s SuperAnti Spyware - všechny kontroly dělej v nouzovém režimu (antivir, malware...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]