Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký NTB?

Od: petas* odpovědí: 8 změna:

Ahoj chtěl bych si koupit NTB do 20 000,- Kč. Moje podmínky jsou, aby byl do 3kg, měl slušnou výdrž (aspon 3 hodinky), 15.6 palcový monitor a abych na tom rozjel i nějakou hru typu novějších CoD a tak...:)

Našel jsem si tenhle alza.cz/..., co myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Mě by se líbil, s Asusem mám jenom ty nejlepší zkušenosti. Když už jste byl na Alze, koukal jste na akce na Lenovo? ;)

petas*
hodnocení

Díval jsem se, ale o Lenovo nemám zájem, raději bych Asus nebo Acer

jolinar*

Je jich hodně, každopádně procesor I3 lépe I5, nesdílená grafika.

alza.cz/...

alza.cz/...

Já mám teda HP s I5 a teď hraju Mafii 2 a super :))

jolinar*

Jinak tenhle je fajn :)

wolgin

Můžu se zeptat proč ne Lenovo? Podle recenzí patří notebooky Lenovo IBM mezi nejlepší. Máš s nimi nějakou konkrétní zkušenost?

Jinak mrkni i na notebooky HP www.kuku.cz/Noteb/..., jsou myslím kvalitnější než notebooky ASUS.

To jsou zkusenosti s aušusem nebo zkusenosti s nekolika znackami vedle sebe pri stejne zatezi...

Ja osobne asus, acer ne...problemy...

Jakasi spokojenost s hp ale zase to desive zpracovaní plastů...

Minimum problemu s Lenovo a Sony(Vaio)...dalsi kousky jdou draz...

Jinac baterie..pri hre a videu..je ta vydrz tak hodinka, hodinka a pul... ta kapacita kje strasne mala...

hodnocení

0x

dobrá volba!

ladinpraha*
hodnocení

0x

NB Acer - pořizovali jsme ve stejnou dobu 3 kusy - 2x Extensa 5630 a 1x Extensa 5430. Obě 5630 (lesklý displej) byly krátce po pořízení v opravě, jedna s vadným diskem a na druhé se při dotyku víka objevoval obrys ruky na displeji. Opraveno a jedou v pohodě. Třetí - 5430 s matným displejem jede od počátku zcela v pohodě, už cca 18 měsíců.

Jinak výdrž baterie 3 hodiny je utopie. Měřič od počátku ukazoval při plném nabití cca 100 minut, praktická výdrž cca 60 - 90 minut, podle toho, kolik programů je spuštěno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]