Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou grafickou kartu na 240 Wattový zdroj?

Od: sweetmen198478 odpovědí: 10 změna:

Jakou grafickou kartu na 240 Wattový zdroj?Poraďte mi.Nějakou ,která to zvládne!

Děkuji za odpovědi!

Skála

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

To je dost zvláštní vybírat grafárnu podle zdroje né? Myslím, že je spíše potřeba porovnávat podle jiných parametrů jako je motherboard atd.

sweetmen198478
hodnocení

Dobrý den,

mám 240Wattový zdroj a Pentium 4 3GB RAM .Nevím jakou grafickou kartu zvolit?

Koupil jsem si ATI RAdeon HD 3650 a na ní píšou,že potřebuje minimálně 300Wattový zdroj.Počítač mám microATX case

a nemůžu si zakoupit jiný výkonnější zdroj!Chtěl bych nějakou grafickou kartu co zvládne 240Wattů

Děkuji za radu!

jaar
sweetmen198478
hodnocení

Dobrý večer,

děkuji za pomoc,ale já mám zdroj microATX s rozměry ,které se nevyrábí!Nemůžu si koupit silnější zdroj!

Mám to vyzkoušené!V Praze na Fujitsu Siemens mi řekli,že nelze pro moji case sehnat silnější zdroj!:(Bohužel...

Potřebuji ke zdroji co mám (240Wattový) sehnat vhodnou grafickou kartu!

jaar

ale to jsou microATX , jaky je vlastne rozmer vaseho zdroje? Ted me napada, pokud mate tak melkou case, jak se tam ta graf. vejde?;) dejte rozmer case-zdroj- a cenu kterou hodlate do graf.dat pak se ukaze:)

sweetmen198478
hodnocení

rozměr zdroje: 12,5cmx18cmx10,5cm (šxhxv)

Rozměr case nevím,aleznám tip Fujitsu Siemens :YBNN122150 tento tip CASE!

Grafická karta je hned pod zdroje.Ten je tam přidělanej na takový kostře!Viz obrázek...

Jakou grafickou kartu na 240 Wattový zdroj?
sweetmen198478
hodnocení

Další pohled!Viz foto.

Jakou grafickou kartu na 240 Wattový zdroj? #2
sweetmen198478
hodnocení

jaar
hodnocení

0x

ahoj napiste zbytek a pak se ukaze, ale tipuju na dlouhou cestu k uspechu. Mit 240w-tu ve zdroji a ptat se na graf,;). Ale muzete si vyzkouset toto antec.outervision.com/...

ostrawak0*
hodnocení

0x

zdravim a co si tak pořidit větší case

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]