Nejste přihlášen/a.
Jakou grafickou kartu na 240 Wattový zdroj?Poraďte mi.Nějakou ,která to zvládne!
Děkuji za odpovědi!
Skála
To je dost zvláštní vybírat grafárnu podle zdroje né? Myslím, že je spíše potřeba porovnávat podle jiných parametrů jako je motherboard atd.
Dobrý den,
mám 240Wattový zdroj a Pentium 4 3GB RAM .Nevím jakou grafickou kartu zvolit?
Koupil jsem si ATI RAdeon HD 3650 a na ní píšou,že potřebuje minimálně 300Wattový zdroj.Počítač mám microATX case
a nemůžu si zakoupit jiný výkonnější zdroj!Chtěl bych nějakou grafickou kartu co zvládne 240Wattů
Děkuji za radu!
Dobrý večer,
děkuji za pomoc,ale já mám zdroj microATX s rozměry ,které se nevyrábí!Nemůžu si koupit silnější zdroj!
Mám to vyzkoušené!V Praze na Fujitsu Siemens mi řekli,že nelze pro moji case sehnat silnější zdroj!Bohužel...
Potřebuji ke zdroji co mám (240Wattový) sehnat vhodnou grafickou kartu!
ale to jsou microATX , jaky je vlastne rozmer vaseho zdroje? Ted me napada, pokud mate tak melkou case, jak se tam ta graf. vejde? dejte rozmer case-zdroj- a cenu kterou hodlate do graf.dat pak se ukaze
ahoj napiste zbytek a pak se ukaze, ale tipuju na dlouhou cestu k uspechu. Mit 240w-tu ve zdroji a ptat se na graf,. Ale muzete si vyzkouset toto antec.outervision.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.