Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může folie poškodit notebook?

Od: ursula* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

mám asi naivní dotaz,ale nedá mi to.Může prosím Vás folie na NB uškodit.Mám na mysli tu okrasnou,co dává zvenku proti poškrábání,Způsobit nějaké přehřátí třeba?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Pokud nezakrývá průduchy od ventilátorů, uškodit by neměla. . .

ursula*
hodnocení

No to nezakrývá,je jen na víku nebo jak to napsat.prostě jen na tom co vidíte když je NB na stole normálně zavřený.Dík za odpověď.

hanher*

Nevím, jak je to ve Vašem případě. . .

Vizuelně se ještě jednou pro jistotu mrkněte, jestli něco nezakrývá- pokud ne, tak by to vadit nemělo. . .

dzoui*
hodnocení

0x

vadit by neměla, na víku obvykle nic není.

sasdax*
hodnocení

0x

Nic se nestane. Prodává se to běžně a na víku nic není. Buď v klidu a něco pěkného si vyber. Při lepení jsem někde četl že je nejlepší mezi klávesnici a monitor zavřít nějaký hrubší ručník, víko zavřít, potřít ho mírným mýdlovým roztokem a na to potom přilepit tu nálepku. 1) Nenateče ti nic do notebooku, když tam je ten ručník. 2) Kdybys nálepku přilepil blbě, dá se dky tomu roztoku s ní ještě hýbat. 3) Jakmile ta voda vyschne (asi nejlépe to nechat přes noc, nálepka bude držet tam kde chceš, bez bublinek a nebude nakřivo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]