Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem vidět co si mylsí spoluobčané o včerejší bratislavské události a světe div se ,diskuse je zablokována. Asi je většina stejného názoru jak já...
Pěkný článek, Mařenko.
Ale tato část článku je mazec:
V roce 2000 byla přítomna při otevření tohoto hřiště TV-PRIMA a vysílání bylo ve večerních zprávách...Během jednoho měsíce už bylo hřiště bez oplocení, bez prolézaček, houpaček, kolotoče a pískoviště...Děti nepřizpůsobilých občanů neměli na zmíněném hřišti wc a tak se jejich děti válely ve svých výkalech, místo mluvení na sebe řvaly, kopaly se a nadávaly si, protože hrát si neuměly a nikdo z rodičů se jim nevěnoval...
Řešení je jednoduché. Vadí vám uzavřená diskuse? Tak nechoďte na Novinky. Nebudete-li chodit na Novinky, nebude návštěvnost. Nebude-li návštěvnost, nebudou inzerenti. Když nebudou inzerenti, nebudou peníze. A když nebudou peníze, nebude na výplatu cenzorům. Když se takhle zachová každý, tak za chvíli jim to klekne, protože je to jen a pouze o penězích začnou uvažovat ekonomicky a seznají, že jim celá cenzura může být ukradená.
Poslední dobou začínám zjišťovat, že hodně věcí a především názorů, co se týče cikánské problematiky je cenzurována
Nedávno jsme pročítal články ohledně postupu Francie a Maďarska k cikánské problematice a i zde bylo spousta příspěvků vymazáno.
Njn, co můžeme očekávat, když byla, jakou dobu cikánská problematika ukrývána... a tady to mají... Je většina těch, co o cikánech mají nevalné mínění, a ne neoprávněně, ale i když svoboda projevu je jednou z věcí demokracie, tak vše má své hranice.
Někdy jen stačí svůj názor trochu jinak formulovat, on vyjádří vlastně to samé, jako ten názor vulgárnější, ale nebude smazán
Jen víc takových samotářů
Na to včera byl krásnej příspěvek.Vyjadřuje názor pisatele a nikdo na něj nemůže
"Já například na své zahradě hubím vše, co se začne nekontrolovatelně množit a parazituje na kultivovaných biologických formách vyskytujících se v dané lokalitě"
Vosikac, parádně řečeno. Zrovna jsem si říkala, jestli tu někdo otevře tohle téma a jak se zachovám. Nevěděla jsem si rady v tom, že svůj názor na věc si mohu nechat opravdu jen za zavřenými ústy a tak jak to trochu jinak formulovat? Vy jste mi pomohl tou úžasnou větou, s kterou se naprosto ztotožňuji. Jen víc takových samotářů
Víc dodávat není třeba.
Ono se ale nelze čemu divit - tyto diskuze jsou plné rasistických nadávek a komentářů. . .
Kvůli několika blbům se uzavře celá diskuze a hotovo. . .
Ale diskutující mají většinou pravdu, napíší to tak, jak si myslí, ale náš stát nedopustí, aby zde byl rasismus. . je to smutné, ale je to tak. . .a proto se u nás mají tak dobře- 10 dětí, x hodně tisíc podpory, práce pro ně není- i kdyby byla, tak pracovat nepůjdou. . .
Neee, můj názor je ten, že je to všechno složitější než se zdá.
Pokud se cikánům tak dlouho ustupovalo a najednou by se měli dělat nějaké extra razantnější kroky vůči této nepřizpůsobivé komunitě, tak je to samozřejmě špatně.A pokud se budou nacházet stále lidé (viz.p. Kocáb), kteří jim polezou takzvaně do z****, tak to prostě nepůjde nikdy! Volba třeba kdysi "sládkovců" nebo "DS" je nejspíš také špatně.
Na toho správného člověka, který se bude zabývat tímto problémem hlouběji, si musíme ještě počkat. Po těch letech ustupování se ani nedivím, že se zatím nenašel nikdo, kdo by se touto problematikou zabýval dlouhodoběji ... Vždyť je to o hubu Přitom by na jeho straně stálo, věřím, 99% obyvatel ... A stejně, třeba těch 100kč by každý rád poslal ne jeho nadaci tak, jako na povodně. Stát by to nic nestálo a po čase by ještě vydělával ... Třeba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.