Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat fotky mailem?

Od: zdenka* odpovědí: 5 změna:

Vím, že mám dost hloupý dotaz, ale potřebovala bych poradit, jak upravit fotky z dig. foťáku pro posílání mailem. Máme Camedii od Olympusu a k tomu příslušný (k foťáku dodávaný) program na úpravu fotek. Jenže když ty fotky chci zaslat někomu mailem, trvá to strašně dlouho. Poraďte mi, jak ty fotky zhustit, aby to nezahltilo mail. Na kvalitě fotky mi zas tak nezáleží. Díky za odpovědi a omlouvám se za neznalost.

Zdenka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stačí upravit (zmenšit) formát jednotlivých snímků, lze také zásilku tzv. zkomprimovat.

hodnocení

0x

Komprimovat umí i totalcommander, winzip,winrar...

Zmenšit je můžeš třeba tímto: stahuj.cz/... výhodou je že je nemusíš zmenšovat po jedné fotce ale uděláš všechny naráz

zdenka*
hodnocení

Díky za odkaz! Už je té techniky na mě nějak moc, když si nebudu zase s něčím vědět rady, aspoň vím, kam se obrátit.
Jo v pohodě...když tu člověk svůj dotaz napíše tak že ho ostatní pochopí tak se většinou odpověď dozví *frajer*

morpheus141*
hodnocení

0x
Já používám na úpravu fotek Irfan Wiev jde tam provést tzv konverzi obrázků a to i hromadně, má základní filtry na grafickou úpravu a umožňuje celkem pohodlnou práci s fotkama. A podporuje snad všechny známé formáty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]