Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Definice virů + rozlišení obrazovky

Od: crazyangelll odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám poslední dobo takový problém, není to nic vážného, ale přesto to otravuje. Mám antivir Microsoft Security Essentials a poslední dobou mi to hlásí, že moje virové definice nejsou aktualizované. Přitom poslední aktualizace není nikdy starší jak jeden den. Myslela jsem si, že je problém v nastavení času, ale všechno vypadá v pořádku.
Potom mám ještě jednu blbost, nějakým záhadným způsobem mi nefunguje rozlišení obrazovky. Pokud nastavím 800x600 tak se mi celé obrazova jakoby smrskne a kolem jsou černé pruhy. Je to i s jinými programy, např pokud hra není v mém rozlišení, tak se prostě neroztáhne na celou obrazovka, ale je třeba jenom poloviční. Co jsem vykoumala, tak by to mohlo být něco s nastavením graf. karty, ale nechce se mi v tom šťourat, abych si to celý nerozhodila. Mám legální XP Prof.

Poradíte prosím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Antivir od Microsoftu je nic moc. Rozhodně lepší je Avast free. Od doby co mám na svých dvou počítačích Avast free (2 roky), nebyl jediný problém. S tím rozlišením, to nevím co s tím.

hodnocení

0x

Hláší pořád nebo jak? Je to určitě od antiviru? Hlásí to antivir a nebo windows?

Ohledně rozlišení...nemáš širokoúhlé LCD? Každé LCd má jiný postup pro neširokoúhlé rozlišení. Některé udělá malé rozlišení na obrazovce (rozpočítá velikost obrazovky), některé oseká kraje, některé roztáhne rozlišení natvrdo- udělá paskvil. Někdy to může jít na monitoru nastavit, ale každopádně s tim nic extra neuděláš...

doplněno 02.09.10 16:45:

LCd má svoje nativní rozlišení ve kterém běhá nejlépe a pro který je dělané

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]