Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám poslední dobo takový problém, není to nic vážného, ale přesto to otravuje. Mám antivir Microsoft Security Essentials a poslední dobou mi to hlásí, že moje virové definice nejsou aktualizované. Přitom poslední aktualizace není nikdy starší jak jeden den. Myslela jsem si, že je problém v nastavení času, ale všechno vypadá v pořádku.
Potom mám ještě jednu blbost, nějakým záhadným způsobem mi nefunguje rozlišení obrazovky. Pokud nastavím 800x600 tak se mi celé obrazova jakoby smrskne a kolem jsou černé pruhy. Je to i s jinými programy, např pokud hra není v mém rozlišení, tak se prostě neroztáhne na celou obrazovka, ale je třeba jenom poloviční. Co jsem vykoumala, tak by to mohlo být něco s nastavením graf. karty, ale nechce se mi v tom šťourat, abych si to celý nerozhodila. Mám legální XP Prof.
Poradíte prosím?
Hláší pořád nebo jak? Je to určitě od antiviru? Hlásí to antivir a nebo windows?
Ohledně rozlišení...nemáš širokoúhlé LCD? Každé LCd má jiný postup pro neširokoúhlé rozlišení. Některé udělá malé rozlišení na obrazovce (rozpočítá velikost obrazovky), některé oseká kraje, některé roztáhne rozlišení natvrdo- udělá paskvil. Někdy to může jít na monitoru nastavit, ale každopádně s tim nic extra neuděláš...
doplněno 02.09.10 16:45:LCd má svoje nativní rozlišení ve kterém běhá nejlépe a pro který je dělané
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.