Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nefunguje wifi na notebooku

Od: mirdax* odpovědí: 7 změna:

Z ničeho nic mi přestal notebook detekovat moji domácí WLAN síť. Do teď šlo všechno normálně, automaticky se připojil a hotovo. Najednou nemůže síť vůbec najít. V práci se ale bez problémů připojí k firemní síti, takže wifi modem bude asi v pořádku. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pak může být problém ve tvé domácí síti. Zkus ji restartovat.

mirdax*
hodnocení

Jo, pardon, zapomněl jsem dodat, že svým firemním notebookem se doma normálně bez problémů připojím, takže síť je asi také v pořádku. Omlouvám se, tohle je dost důležitý detail.

bena*
hodnocení

0x

Já řeším podobný problém, jen s tím rozdílem, že ta síť není moje, ale sousedů.

Oni tu síť nemají vůbec zabezpečenou a tak se tam připojím úplně v pohodě, nemusím na nic sahat. Od včerejška mi to ale nejde. Když dám hledat sítě, tak se tam někdy ta síť objeví a někdy ne. Když to nechám déle otevřené, tak to tam vydrží asi 3 vteřiny, pakse to asi na minutu ztratí a pak se to tam zase objeví. Co se týče sítí, tak nejsem moc zběhlý a tak potřebuji alespoň vysvětlení proč nebo nejlépe pomoc.

Je to rozbite...

doplněno 31.08.10 08:33:

U souseda...strilim..ja resil posledni tri wifi poruchy a vzdy to vyresil az new router...pokud nepomuze HW reset tak to nema cenu...

bena*

Rozbité u sousedů nebo rozbitá moje wifina v notebooku?

doplněno 31.08.10 08:34:

A není možné, že mě blokují?

Kdyz je krades na cerno tak se nediv...:D

Boze to sou dotazy na hlavu..se snad zeptam souseda ne...ten mozna vi a ne lidi na poradne...bozinku...

bena*

*smich* Ten by mě zabil *smich* A navíc nevím ke kterému jít, čí je ten router :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]