Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytuhnutí po startu

Od: problem* odpovědí: 5 změna:

Zapnu NTB asi po 5 minutách "vytuhne", nejvíce paměti sežere proces schovst (až 200 MB).

Mám jen 512 RAM v NTB a přidání by bylo "problematické" - paměť není přístupná bez nutnosti rozebrání

Co proces schvost dělá? Co se děje 5 minut po startu? Nějaké aktualizace? Jaké to můžou být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

svchost.exe jsou myslím aktualizace, ale tomu se nevyhnete.

Doporučil bych stáhnout a nainstalovat CCleaner a kliknout na Nástroje → Start a vyfotit obrazovku tak, aby byly vidět všechny programy co jsou ve StartUpu.

Fotí se PrintScreenem (vedle Scroll Locku). Pak otevřte malování a stiskněte Crl+V a uložte jako JPG nebo PNG

problem*
hodnocení

udělal jsem to v "Správce úloh systému Windows"

To mi přišlo jednodušší a rychlejší :)

Vytuhnutí po startu
bena*

To, co jste mi dal, jsou běžící procesy, Michale.

Ale koukám, běží Vám toho tam až moc.

problem*
hodnocení

Ještě spuštěné procesy z CCleaneru (vzpomněl jsem si na to, když jsem si před chvílí stáhl novou verzi)

Vytuhnutí po startu #2
bena*

Hmmm, já bych asi deaktivoval (nikoliv vymazal) ty programy od HP a SoundMax. Nevím, možná Vám poradí někdo zkušenější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]