Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace u Eset NOD32 Antivirus 4

Od: bingoo odpovědí: 4 změna:

Zdravím! Chtěl bych prosím poradit s tímto. Je normální, že u tohoto esetu probíhají aktualizace samovolně, bez hlášky? Stačí cca 2 aktualizace za den? Když je oko oranžové, chce to aktualizace nějakého windows updade, je to normání? Děkuji za Vaše rady a názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Je to normální. ;)Já mám sice jiný antivir, který se aktualizuje sám, takže o tom ani nevím. Aktualizaci u antivira bych velmi zjednodušeně popsala takto. Objeví se nová hrozba, její řešení přijde s aktualizací.

bena*
hodnocení

0x

Když vyjde aktualizace, okmažitě aktualizaci nainstalujte.

Co se týče Windows Update - to jsou aktualizace pro systém.

Počítač aktualizovat je velmi důležité. Neaktualizovaný počítač je mnohem zranitelnější než ten aktualizovaný. Sebelepší zabezpečení aktualizace nedokáže nahradit. Proto klikněte na Start→Všechny programy → Windows Update. Používáe-li klasickou Nabídku Start, tak Windows Update je hned vidět. Dostanete-li nabídku na vyzkoušení nového systému Microsoft update, přijměte ji. Když se Vás to zeptá, zda-li chcete instalovat Expresní či vlastní aktualizace, doporučuji zvolit Vlastní. Můžete si vybrat i další aktualizace, co v Expresních nejsou a co ani Automatické aktualizace nenabízejí.

bingoo
hodnocení

Já jsem se dostal včera, když jsem měl to oko oranžové při aktualizaci až na tuto stránku update.microsoft.com/... a dal jsem expresní aktualizaci. Jinak když jsem měl ještě ESET Smart Security 4 se mi ty aktualizace nainstalovaly při vypínání počítače.

jabraka*
hodnocení

0x

Oko NOD antiviru zčervená,když aktualizace Windows systému vyžaduje systém nainstalovat.Ale také,když se doba platnosti končí.Pokud nemáš vyžádané nové aktualizace systému nainstalovány,a počítač hlásí,že je nelze nainstalovat,je systém pirátský.pak je nutné instalaci zrušit a označit v okně na tyto aktualizace příště neupozorňovat.NOD na to pak nebere zřetel.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]