Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytisknout mapy z internetu

Od: knick odpovědí: 5 změna:
Najde se zde někdo, kdo by mi napsal přesný návod jak vytisknout mapu z mapy na Alas.cz, když nemám tiskárnu a vybranou mapu chci poslat e-mailem k vytisknutí? Je tam možnost POSLAT, ale i když to napíše, že byla mapa odeslána na přísl. adresu, přesto nikdy nedojde. Potřeboval bych návod, jak ji poslat s tím, že bude vytištěna na celý papír A4. Dokázal jsem ji poslat vyfocenou kláv. Print Screen a ořezat, ale vytištěná mapa je stále malá. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zkusil jsem to. Odeslal jsem mapu z Atlasu.cz na adresu na Seznamu.cz (záměrně na jiný portál, ať je to složitější) a tam došla jako příloha - tu jsem normálně rozbalil a pak vytiskl. Nevím tedy, kde se chyba děje. Nechápu však složitý postup tvého počínání. Nebylo by prostě lepší si tu mapu najít na počítači s tiskárnou a rovnou tisknout? Vždyť pro ten výtisk stejně musíš někam jít.

A ještě - použít mapy.cz na Seznamu.cz jsi zkoušel?

knick
hodnocení

Pro strejce - dík za odpověď, jenže znovu a na různé adresy zkouším odeslat mapu. Odejde na adresu XY...(napíše to!), ale nikdy nedojde. I když to dříve docházelo adresátovi, po vytisknutí to bylo stejně MALÉ - ne na celou A4). No a složitý postup proto, aby to příjemce jednoduše již upravené v práci jen vytiskl. To je zvětšené na A4 a otočené o 90st. Jde to a není to složité, jen vědět jak!
Jak jsem psal. Dostanu mapu jako přílohu a s tou už pak pracuji jako s fotografií. Jaký formát jí pro finální výtisk dám, takový pak má. Proč by měl být otočen o 90 stupňů nechápu.
Chlapi,před pár dny jsem si zkusil z atlasu odeslat mail s mapama a taky nedošly. Ted jsem je schválně zkusil ze seznamu a v pohodě. Řekl bych že na atlasu jim to běhá nějako divně :)
Hm. Maverick má pravdu. Asi jsem měl v úterý mimořádnou kliku. Zkusil jsem to dnes hned třikrát a opravdu bez odezvy. Doporučuji tedy znovu, stejně s maverickem, použít mapy na Seznam.cz. Zdravím:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]