Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem potřebuji pomoc s nastavením grafiky u Mafia II
C2D 8400 3 GHZ, 4 Gb ddr2, Gigabyte 8800 GT 512 MB OC.
Otázka zní jakou by jste mi doporučil detaily teprve hru instaluji proto se ptám ale hlavně JAK S PHYSX říká se že je velmi dobrý mít třeba GTX 260+ 8800 GT a ta aby řešila PHYSX ale já mam jenom jí tak proto se ptám na kolik mam zapnout PHYSX a detaily moc dík.
aho na vysoky bez vyhlazovani a bez physx 45 fps prumer s physx 27 tak ze ho vypinam bohuzek mi ale dost blbne graficka karta pada mi do windowsu ze prestal pracovat ovladaca byl obnoven sem tam dela prez obrazovku takove male ctverce, a tady mi naopak blbne jakoby obloha jako kdyby byla bouřka nebo prostě třeba kouř z kanálů a někdy spane tak že je žlutá obrazovka jako kdyby se ta grafika nahazovala z5. Chápal bych to kdyby mi to dělalo u všech her ale jenom u některých třeba resident evil 5 pohoda, gta 4 pohoda a treba battlefield bad company 2 tam mi padala do windowsu. Fakt nevim co s ni je klidne natocim co vyvádí.
Vypni PhysX, zniž míru detailů a sniž rozlišení obrazu. Ta karta to prostě nezvládá. Je na spodní hranici minimální konfigurace.
při vysokých detailech mam přez 40 FPS, není možné aby to nezvládala stává se mi to u více her, i když snížím detaily tak stále.
Možná ještě zkus menší rozlišení a povypínat právě to grafické nastavení stíny atd atd.
doplněno 30.08.10 13:23:Spidere,nevím proč ale tvoje odpověd se mi zobrazila nějak pozdě jak jsem otevřel tohle tema tak tady ještě nebyla,tak at si nemyslíš že se po tobě opíčím nebo něco
Může mi někdo vysvětlit, jakto že se na mojem PC mafia neuvěřitelně seká, ikdyž ji mám na 800*600 a naprosto vše v grafice vyplé nebo osekané? Jak tady čtu na čem to hrajete v pohodě, tak to nechápu...
Mám:
Microsoft Windows XP Service Pack 2
3GB RAM
Grafiku nVidia 8600
Procesor AMD Athlon (tm)64 3000+ 1.80GHz
Díky
na tvoji otázku existuju uplně jednoduchá odpověd, na tvoji sestavu máš docela pomalý procesor který tě musí hodně omezovat.
A jaký by si doporučil procesor, moc tomu neroumím, aby nebyl nejdrahší ale aby na něm jela třeba ta Mafia 2...A aby mi pasoval na základovku (aby nahradil ten starý procesor)...
no to bude těžší mám podobný procesor na starém PC athlon 2000 XP + jenze ten pocitac se zdaleka nevyrovna tvemu tak ze tam se ani nesnazim sehnat jiny procesor. Ve tvem pripade by bylo nejlepsi jakekoli 2 jádro jenže nejsem si jistý tou základovkou nejelpší by bylo kdyby jsi zjistil jakou máš. nevíš li jak staci treba stahnout everest, nebo tak neco co ti zjisti informace o PC. pote uz e jenom zjisti jake prociky by tam sli.
to se mi teda nezdá nemůžeš s 1 jádrem 1,8 ghz jeste k tomu je to tak starej procik tak ze nemuzes vyuzir potencial grafiky, veril bych tomu jednalo by se o nějakou starší hru ale tudel hru z athlonem fakt ne.
stany tak jestli máš muj procák tak to je něco jinýho oproti athlonu 3000, jakou mas tu atinu?
Moje cela sestava: MB:MSI P35 Platinum Combo | CPU:Intel Core 2 Duo E8400 3,0GHz + Zalman CNPS 8700 | VGA:MSI RX3870 512MB OC | RAM:Kingston 2x2GB DDR II 800MHz | HDD:Seagate Barracuda 250GB+Seagate Barracuda 500GB| Case:Raidmax Smilodon | Power:Xilence 480W | Monitor: NEC MultiSync 195NX | OS:Windows 7 64 bit
zakladovku mam gigabyte ep45 ud3r, a zdroj mam fortron 500 W
hele zkoučel si už taktovat ten tvuj procák?
Takže s tímhle bych měl tu Mafii2 utáhnout v pohodě? To jsem čekal drahší procesor, díky...
no podle te zakladovky můžete socket am2 tento procesor je AM2 bohužel ten socket už je taky mírně starší tak na stránkách typu alza atd... se moc nenajde tak proto takova stranka, a nedivte se je to 2 jádro 2,6 ghz zádná raketa ale oproti vasemu poznate sam. Mafii s tim rozhodne rozjedete a pokud by jste chtel neco lepsiho nebylo by marne mrknout treba na aukro
Mám problém, dnes jsem koupil a nechal si v obchodě namontovat nový procesor...Je to Phenom 3.1Ghz dvoujádro...A Mafie skoro beze změny...FPS test v Mafii co je přímo, taky stejný...Taky mi v mafii najednou nejdou zvuky některé, např od výstřelů...A procesor někdy dost silně a rychle hučí (větrák), možná na to nejsem z mého bývalého zvyklý, ale je to dost silné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.