Nejste přihlášen/a.
Vážení,teď jsem s to ho jelen .PC vyzval,abych instaloval aktualizaci,což jsem udělal,ale překvapilo mě,že se z této aktualizace stáhl vir. Je to možné? Pro ukázku vkládám Screen.
doplněno 28.08.10 15:55:Otázku jsem vložil dříve než jsem uložil obrázek.
Bude při následující otázce.
To nebude,podle mne,falešný poplach.Mám oficiální OS-Vista,stahoval jsem aktualizace a při nich mi antivir(oficiální verze F-secure profi antivirus) odhalil trojana a to několikrát.
Je to určitě falešný poplach, protože by Microsoft přeci lidem necpal viry. Antivir není neomylný a občas se zmýlí.
Protože F-Secure v ní našel nějaký ten vir a tak zablokoval spuštění tohoto souboru. Takže vypněte antivir a klikněte na Start a zvolte položku Windows Update. Jestliže používáte dvojblokovou Nabídku Start, tak klikněte na Start → Všechny programy →Windows Update. Otevře se Internet Explorer a stránka Windows Update. Až se dostanete k výběru instalace aktualizací, tak vyberte Vlastní. Pokud dostanete nabídku vyzkoušet nový systém Microsoft Update, přijměte ji. Microsoft Update narozdíl od Windows Update bude stahovat aktualizace i pro Microsoft Office, Microsoft Works, Silverlight, Visual Studio a další produkty Microsoft.
Aktualizace doporučuji stahovat a instalovat přes odkaz v Nabídce Start. V automatických aktualizacích jsou nadízeny jen záplaty a velmi důležité aktualizace. Ostatní, méně důležité ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.