Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Open office - obnovit data v druhom pocitaci

Od: janat* odpovědí: 1 změna:

Dobrý deň, poraďte mi:

OPEN OFFICE: počas písania textu mi "spadol Windows - XP" - a to kompletne.

Počítač už nenaštartoval, resp. cez BIOS išiel, ale Windows už nikdy nezapol. Nenapísal ani hlášku, že mu chýba harddisk, že detekuje chybu - proste nič, Brat odniesol harddisk ku kamarátovi, stiahol podľa zadania: celú plochu + dokumenty - ale ten súbor, ktorý som mala rozrobený, ten nedoniesol! (Pretože sa nachádza niekde v "medzipriestore?)

Prosím vás o radu: kde sa v Open Office ukladajú súbory, ktoré má "na obnovenie". Teda cesta k tomu... Predstavujem si to tak, že ten "poškodený súbor na obnovenie - v čase krachu počítača" - vezmem a nechám obnoviť v imom kompe, Čo vy na to? Alebo mám nejak oživovať ten harddisk v starom počítači?

dopredu ďakujem, jana

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Já si myslím, že o všechna neuložená data jste bohužel přišel. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]