Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní lista

Od: kuba11 odpovědí: 14 změna:

Nezobrazuje se mi hlavni lista v okne Počítač - soubor upravit zobrazit nástroje nápověda

Děkuji Jakub

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Co tohle, nepomůže?

Hlavní lista
kuba11

Moc dekuji za obrazek, pomohlo mi to.

kuba11

Prosim o radu jak se dostane do dotazu nebo odpovědi okno z monitoru,tak jak jste to provedl?

alf*

stisknout PrintScr, vložit do malování a uložit, raději jako JPG či případně ořezat. Lepší variantou je něco z slunecnice.cz/...

sondaw*

Pokud myslíš obrázek z počítače, tak tady dole jak píšeš označ Chci vložit obrázek a klikni na Vložit. V dalším okně přes Procházet najdi obrázek, který máš uložený v počítači, vyber ho a klkni na Přidat obrázek

ladinpraha*

PrintScreen - snímek obrazovky, oříznout v grafickém editoru a někam uložit v PC. Pod oknem pro odpověď je tlačítko VLOŽIT.

doplněno 02.09.10 22:54:

Sorry - dole zaškrtnout políčko vložit obrázek a po stisknutí VLOŽIT se objeví nabídka Procházet.

sondaw*

test

doplněno 02.09.10 23:33:

Může tohle prosím někdo povolaný smazat? Byla to zkouška, která se sem dostala nedopatřením, děkuji moc

pepane*
hodnocení

0x

A OS máte jaký?

doplněno 27.08.10 23:48:

Operační systém.

kuba11
hodnocení

Co je to Os

hanher*
hodnocení

0x

Vysvětlil by jste prosím Váš dotaz konkrétněji, případně i přidal screen?

bena*
hodnocení

0x

Otevřte třeba Tento počítač a klikněte pravým tlačítkem myši vedle ikon. Tam pak vyberte Zobrazit panel nabídek.

kuba11
hodnocení

V okne Tento Počítac se nezobrazi Panel nabídek

hodnocení

0x

Ovládací panely - Hlavní panel a nabídka Start .

kuba11
hodnocení

V ovládacích panelech jsem to zkousel, tam mi to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]