Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte, kde najdu PowerPoint ke stažení zdarma? Dříve jsme ho normálně měli, ale počítač musel jít na opravu, a vrátil se už bez něj.
Velmi nutně ho potřebuji. Už za týden mám mít do školy referát o biopotravinách a já nemám ani PowerPoint a připravdný text!
Prosím o pomoc, je to nutné!
Chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte, kde najdu PowerPoint ke stažení zdarma? Dříve jsme ho normálně měli, ale počítač musel jít na opravu, a vrátil se už bez něj.
Velmi nutně ho potřebuji. Už za týden mám mít do školy referát o biopotravinách a já nemám ani PowerPoint a připravdný text!
Prosím o pomoc, je to nutné!
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pest®
2x
doplněno 04.03.13 20:31: Jsem pomalej, teď to vypadá, jak kdybych to opsal
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]