Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký Playstation koupit dětem na Vánoce

Od: martan37* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

opět se obracím s prosbou o pomoc.

Plánuji dětem koupit k Vánocům PS,ale ani po hodinovém hledání na internetu jsem se jaksi nedostala do obrazu.

Včera jsme byly v Olympii a předváděli tam PS3 wonder book,líbilo se mi to,dětem taky...ale jdou tam hrát i jiné hry,popř.jaký PS mám vlastně koupit.

Bude to v podstatě dárek celé rodině.V obchodech na mě vybalí prodavač stovky pojmů a čísel a zase nevím nic...*ee*

Díky moc za rady.Martina

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jami*
hodnocení

3x

Kupte xbox 360 :)

kangaroo*
hodnocení

2x

Jestli to je pro opravdu malý děti, tak snad radši Nintendo :)

herni-konzole.heureka.cz/...

martan37*
hodnocení

děti 12+7let:)Moc děkuji

some1
hodnocení

0x

Asi bych doporučil spíš ten Xbox 360, nejlépe i s Kinect (taková kamera, která zpracovává Vaše pohyby před TV... jsou na to fakt zábavné hry a je to naprosto ideální pro celou rodinu..jen cena je trochu vyšší). herni-konzole.heureka.cz/...

martan37*
hodnocení

dívala jsem se na odkaz,jeto fakt dobrý,jen mám obavy,aby jsme to vůbec zvládli...montáž,připojení,ty všechny kabely...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]