Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , prosím pomozte.
Dnes jsem si přeinstaloval windows - protože to pořád házelo nějaký hlášky +viry.
Pak se PC normálně zapl ale nešel internet tak jsem se podíval do Síťových připojení a nevidím tam ikonku Připojení k místní síti ( která tam před reinstalací byla)
Vypadá to na to kdyby se nějak ta karka odinstalovala nebo tak něco.
Jinak základní desku mám Asus P4R800-VM
Tady je screen jak to vypadá.
Děkuji moc všem za rady.
Síťová karta. . .
Ale nic, zde ty ovladače máte. . .
doplněno 26.08.10 23:13:Ale koukejte na to, aby byly kompatibilní s Vaším operačním systémem!
Těch ovladačů je tam nějak moc jaký je přímo na tu siťovku? ( ten ASUS P4R800 V Deluxe LAN driver)?
A na co jsou ty ostatní? děkuji
Zde jsou ovladače a asi všechny.
Doporučuji sken na havěť super antispyware nebo spybot a vyčisti disk třeba programen ccleaner.
A mohu se ještě zeptat chybí mi tam i zvuk ( takže asi zvuková karta nebo tak něco) a dále nějakou grafickou kartu na tuhle desku děkuji
doplněno 26.08.10 23:29:Takže až nainstaluji ten soubor UpdateMyDrivers tak se mi v tom připojení zobrazí místní síť? děkuji
Tak jsem chtěl stáhnout tu grafickou ale má to stejný název UpdateMyDrivers mohu to přejmenovat?
Takže až nainstaluji ten soubor UpdateMyDrivers tak se mi v tom připojení zobrazí místní síť? pak tu zvukovou tak mi půjde zvuk? musí se to pak nějak ještě nastavovat nebo stačí jen resknout?
Tak sem to zkusil, a už mám v tom Síťovým připojení tu ikonku )Připojení k místní síťi)
Ale nejde se připojit píše to tam načítání sí´t. adresy a dál nic...pak to dá hlášku že se nezdařilo načtení siť. adresy a náké Ip adresy.
Tak doufejme že se to ňák vyřeší . děkuji
Možná bude menší problém:
Hubbipotřebuju pomoct
když přendám do jiného počítače kabel od internetu nejde internet ..musí se volat přes technika kterej to odblokuje...a pak zase znova...nejde to nějak obejít?
[3] Hubbi: pokud je připojení blokováno na zařízení, je potřeba dát providerovi vědět, že se zařízení mění, obejít to samozřejmě jde, záleží na způsobu svázání připojení se zařízením
Tak sem si to přečetl a nerozumím tomuto...
Zvolte možnost "Použít následující adresu IP" a vyplňte položky Adresa IP, Maska podsítě a Výchozí Brána. Potom zvolte možnost Použít následující adresy serverů DNS a vyplňte kolonky Upřednosťnovaný server DNS a Náhradní server DNS. Správné údaje pro vyplnění naleznete v předávacím protokolu.
Jakou ip adresu ta mám dát a dál..kde zjistím všechny ty údaje?
a jak je to na tomto obrázku to nemůže bejt?, to ke pro každýho jiný? nebo stejný?
doplněno 27.08.10 18:50:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.