Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba s připojením na internet

Od: petr0007* odpovědí: 36 změna:

Dobrý den , prosím pomozte.

Dnes jsem si přeinstaloval windows - protože to pořád házelo nějaký hlášky +viry.

Pak se PC normálně zapl ale nešel internet tak jsem se podíval do Síťových připojení a nevidím tam ikonku Připojení k místní síti ( která tam před reinstalací byla)

Vypadá to na to kdyby se nějak ta karka odinstalovala nebo tak něco.

Jinak základní desku mám Asus P4R800-VM

Tady je screen jak to vypadá.

sdilej.net/...

Děkuji moc všem za rady.

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Máte nainstalované ovladače síťové karty?Pokud nemáte CD s ovladači, zkuste je najít na stránkách výrobce a ovladače nainstalujte.

petr0007*
hodnocení

Asi ovladače nainstalované nejsou- ale ovladače jsem už hledal a nic jsem nenašel..mohl by jste se proím podívat a poslat odkaz?

Děkuji

hanher*
hodnocení

0x

Jaký máte typ SK?

petr0007*
hodnocení

Jsme laik na počítače- mohu se zeptat co znamená SK? děkuji

hanher*

Síťová karta. . .

Ale nic, zde ty ovladače máte. . .

driverstock.com/...

doplněno 26.08.10 23:13:

Ale koukejte na to, aby byly kompatibilní s Vaším operačním systémem!

petr0007*
hodnocení

ten typ SK :) nevím. a půjde to tedy když nevím ten typ? děkuji

hanher*

Půjde, již tam máte odkaz.

doplněno 26.08.10 23:14:

driverstock.com/...

petr0007*
hodnocení

Těch ovladačů je tam nějak moc jaký je přímo na tu siťovku? ( ten ASUS P4R800 V Deluxe LAN driver)?

A na co jsou ty ostatní? děkuji

hanher*

Použijte můj poslední odkaz, a klikněte na Download.

petr0007*
hodnocení

Děkuji moc že mi tolik pomáháte...ale nastal zas nějaký problém. Když jsem klikl na to download tak se mi stahne nějakej soubor s názvem UpdateMyDrivers ...je to správně? děkuji

hanher*

Ano, nebojte se.

doplněno 26.08.10 23:25:

Máte XP?

uda1966*
hodnocení

0x

givemefile.net/...

Zde jsou ovladače a asi všechny.

Doporučuji sken na havěť super antispyware nebo spybot a vyčisti disk třeba programen ccleaner.

hanher*

Po přeinstalaci win si myslím že to není třeba. . .

petr0007*
hodnocení

A mohu se ještě zeptat chybí mi tam i zvuk ( takže asi zvuková karta nebo tak něco) a dále nějakou grafickou kartu na tuhle desku děkuji

doplněno 26.08.10 23:29:

Takže až nainstaluji ten soubor UpdateMyDrivers tak se mi v tom připojení zobrazí místní síť? děkuji

hanher*

Všechno je v tom mém odkazu, určitě je také stáhněte.

doplněno 26.08.10 23:30:

Grafika:

driverstock.com/...

Zvuk:

driverstock.com/...

petr0007*
hodnocení

mám XP home

petr0007*
hodnocení

Tak jsem chtěl stáhnout tu grafickou ale má to stejný název UpdateMyDrivers mohu to přejmenovat?

hanher*

Jestli to tak uložit lze, nemusíte.

Pokud ale chcete, můžete. . .

petr0007*
hodnocení

Takže až nainstaluji ten soubor UpdateMyDrivers tak se mi v tom připojení zobrazí místní síť? pak tu zvukovou tak mi půjde zvuk? musí se to pak nějak ještě nastavovat nebo stačí jen resknout?

hanher*

Mělo by stačit po těch instalacích počítač restartovat, a mělo by to být v cajku.

hanher*
26.08.10 23:50

Šlape to?

petr0007*
hodnocení

zítra to zkusím...a pak napíšu...snad to bude OK..:)

petr0007*
hodnocení

Tak sem to zkusil, a už mám v tom Síťovým připojení tu ikonku )Připojení k místní síťi)

Ale nejde se připojit píše to tam načítání sí´t. adresy a dál nic...pak to dá hlášku že se nezdařilo načtení siť. adresy a náké Ip adresy.

Tak doufejme že se to ňák vyřeší . děkuji;)

hanher*

A není potřeba do PC zadat veškeré parametry připojení ručně?

petr0007*
hodnocení

A mohu se zeptat jak,?...co vše otevřít atd...? děkuji moc

hanher*

To já nevím, to záleží na provozovateli. . .kterého máte?

petr0007*
hodnocení

mám maxtel

doplněno 27.08.10 18:39:

maxtel.cz/...

hanher*

Mrkněte tady:

maxtel.cz/...

doplněno 27.08.10 18:40:

No vidíte, našli jsme ho ve stejnou chvíli společně ;)

hanher*

Konkrétně mrkněte tady:

symp.cz/...

petr0007*
hodnocení

ok díky kouknu...

petr0007*
hodnocení

A do jaké části se to má zadávat...A tohle je na co? DNS server 1: 90.183.12.3DNS server 2: 90.183.12.4DNS server 3: 10.100.0.100
hanher*

Možná bude menší problém:

Hubbipotřebuju pomoct

když přendám do jiného počítače kabel od internetu nejde internet ..musí se volat přes technika kterej to odblokuje...a pak zase znova...nejde to nějak obejít?

[3] Hubbi: pokud je připojení blokováno na zařízení, je potřeba dát providerovi vědět, že se zařízení mění, obejít to samozřejmě jde, záleží na způsobu svázání připojení se zařízením

petr0007*
hodnocení

Tak sem si to přečetl a nerozumím tomuto...

Zvolte možnost "Použít následující adresu IP" a vyplňte položky Adresa IP, Maska podsítě a Výchozí Brána. Potom zvolte možnost Použít následující adresy serverů DNS a vyplňte kolonky Upřednosťnovaný server DNS a Náhradní server DNS. Správné údaje pro vyplnění naleznete v předávacím protokolu.

Jakou ip adresu ta mám dát a dál..kde zjistím všechny ty údaje?

hanher*

Asi od poskytovatele připojení. . .

petr0007*
hodnocení

a jak je to na tomto obrázku to nemůže bejt?, to ke pro každýho jiný? nebo stejný?

doplněno 27.08.10 18:50:

symp.cz/...

hanher*

Vypadá to jako všeobecné nastavení- podrobné parametry si nastavíte dle Vašeho připojení, a které Vám sdělí provider, nebo je máte např. ve smlouvě, či někde v mailu. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]